Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sabina Asian (35) 26060304
Ierakstīts

Arī es izlasot iepriekšējo atsauksmi nolēmu apciemot šo tauriņu. Sanāca sarunāt ātri, jau pēc stundas esmu pie viņas. Bildes pie sarakstes meitene nesūta, bet taksi gan > 70 par 20, 80 par 30, 120 par 1h. Paņēmu ātrāko variantu, jo vispār jau esmu ātršāvējs. Piedāvā padārgus dopus, bet laikam tāpēc standarttakse arī ir zemāka. Nav skaidrs, vai meitene strādā caur operatoru, par to nejautāju. Bet tikšanās notika pamatīgā steigā, jo meitene, izrādas, ir diezgan pieprasīta. Pieņem pacientus netālu no 1. slimnīcas Valdemāra ielā.
Atvērot durvis satiek vizuāli milf tipa 35-40 gadīga aziātiska meitene. Petite, bez liekā svara, ap 1.50-55m. Krūtis mākslīgas, bet taustīt patīkami, silikons labs, stingrs. Meitene satika šortiņos un topiņā, neteiktu, ka labā gaumē, bet nu katram savs. Bet pati dzīvespriecīga, smaidīga, draudzīga, svaiga. Varētu arī papļāpāt, bet laika nebija nemaz. 
Izejot no dušas meitene jau stāv kaila, liek apgulties. Tad uzreiz paņem mutē bez preža, minets nav dziļš, bet nedaudz ar zobiņiem, slapjš, sūkā centīgi un nenogurst. Sapratu, ka esmu jau tuvs kulminācijai, liku meitenei apgulties uz muguras un sagādāju viņai nelielu BFE. Meitene ļāva pieskārties, skūpstīt, spēlēties ar ķermeni, bet pretī neko nedarīja. Īsti neiebilda pret manām ļoti specifiskajām vēlmēm (kas bija pieklājības robežās). 
Nu bet bija jāsteidzas. Tagad jau gan gumija ir uz stieņa, sākam ar doggy. Ieslīdēju ātri un dziļi, bez pretestības, bet godīgi sakot meitene jau bija diezgan slapja. Dibens skanīgs, meitene skaļi stienēja. Sajūta iekšiņā arī patīkama, mīlas zieds likās diezgan šaurs, neskatoties uz gadiem. Nenoturējos un uzšāvu pāris reižu pa dibenu, iebildumu nebija. Turpinājām ar misionāru, arī patīkami, meitene viegli saliekama un kontrolējama, stien, izbauda. Apskauj ar rokām un apķer muguru ar kājām, it kā esi mīļotais, kas viņai tagad sagādās bērnu. Tad nu jātniece, kas man ne pārāk patika, jo bija jāsteidzas un leņķis nebija pārāk veiksmīgs. Sapratu, ka jātniecē nevarēšu ātri kulminēt. Noliku meiteni uz muguras, pamēģināju vēl misionāru, bet nu visvairāk patika doggy, tāpēc tajā arī pie dziļiem grūdieniem kulminēju.  
Steigā atvadījos, meitene ielūdza vēl, apskāva.

Attieksme 8/10 (GFE nav, lietišķa, bet ļoti profesionāla un laipna)
Izskats 7/10
Minets 9/10
Sekss 9/10

Vai iešu vēl? Iespējams, bet noteikti ņemšu uz 1h. Pagaidām labākais variants izcenojuma/piedāvājuma ziņā, pie kura ir būts.

On 10/20/2025 at 7:36 PM, Mark.69 said:

Izlasot šo visu, primkārt, jūtos gandarīts, ka man viss kopumā bija uz "8+" un ar mani nenotika dažu biedru piedzīvotais: nečiepstēja; nepuņķojās; sliktu elpu nejutu, nesmirdēja pēc sīpoliem; neieinteresētu attieksmi nemanīju; starplaikā un aizejot nesmēķēja; nevienā brīdī nerunāja facetime ar kādu telefonā; nekomentēja un nemācīja kā ir pareizi; ziedi nemētājās uz zemes istabā; jaunkundze nelikās sagurusi; kaprīzes nesākās, kad ar izsniegto kabatlakatu nebija izdevies noslaucīties pilnīgi sausam; nenorādīja, ka pieskarties drīkst tikai pareizi; nekādu lekciju cik tas bija slikti nenolasīja; sexa laikā neuzšāvu pliķi viņai pa dupsi – tāpēc nepiedzīvoju, ka viņa apstājās pilnībā nomainot balss toni. Jā dvielis bija virtuves izmēra, bet tādus iedeva divus.

Otrkārt, varu izdarīt secinājumu priekš sevis, ka gaume vairums gadījumos man sakrīt ar: Leosexual;  ximist; Esesmudzivnieks; John0405; Fantom12; oskars223322;  Auseklis; Real John Doe;  Jacomo; Petarde; Juris5555; hvz3; GRoms; kick_ban; zestj; Puss_magn; kaha.

Teškārt, turpmāk kritiski būs jāskatās uz kādu 3 biedru atsauksmēm. Ne tāpēc, ka šoreiz viņu atsauksmes sliktas, bet tāpēc, ka iespējams gaumes atšķiras, vai arī meiča ar viņiem nebija uz 1 viļņa, iespējams: pārgurusi, apslimusi, neomā, vai jebkurs cits meičas sliktās attieksmes neattaisnojošs iemesls.

Es jau tikos ar Alsu v2.0 nevis šito

P.S. Zinu, jo Alsu v2.0 bija smuki mazi pupi, bet īsti

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.