Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Diana, 26726917
Ierakstīts

Ir bijis topiks par viņu, bildes viņas, rāmis normāls, seja dzīvē nogurušāka, attieksme podā noraujama, man liekas ka bija problēmas ar redeli, biju ja nemaldos gadu atpakaļ, karoče rūdīta feja maigumu nadabūsi.

Link to post
Alisii, 20431878
Ierakstīts

Tātad, noriskēju un aizgāju, kā parasti uz pusH, ar domu pa to ciparu var arī noriskēt, bildes domāju ka nav viņas, bet kā iepriekš minēja koleques, rāmis labs, kā teikt stingriņa, pupeļi mazi nu tāds 2iņš, sasoki cieti, man tāda kombinācija patīk, galva dredos, seja nu tā nav manā gaumē, bet nav arī vieplis, procesa laikā sita cauri meitenes nogurums, dēļ kā tas ir atzinās pēc procedūras, kustības labas virspusē zin kā kustēties, locīja muguru in cilāja dupsi, dupsis apaļš labs, gan ar seju, gan ar pagrieztu muguru jātniecē mauca,tas baigais plus, lieto daudz lubri, domu gandrīz nav, dogijā arī labi licijās, tāpēc ilgi nenoturējos, varbūt par velti stāstu, jo laikam ka parīt mauc prom uz bagātākās zemēm kur var nopelnīt. Ja paliktu es piestaigātu vēl!

Link to post
Nicole 26736245
Ierakstīts

Ai labi, atzīšos arī biju, viss kā iepriekš minētais, bildēs ir viņa, foķēts no augšas  lai bumbiera forma nav redzama, izvēlējos šo jo seja patika pēc sludekļi tā kā bija opcija šo apšļakstīt tāpēc izvēlējos, realitātē viss kā biju iedomājies no meitenes izskata, augums ap 170 točna, bija patīkama komunikācijā, nu kā GFE, kā minēja kolegas pasūkāja īsi, uzleca virsū, firši ciči patirinājās, varēja riktīgi spaidīt, lubrikantu nelieto, starp pozām pazelē kas man patīk, dogijā skats labs, šī nokūlminēja, man ar bija labi, tā arī piemetu zābaku, neapšļakstīdams feisu. Ņēmu uz 30min, piķis pēc procesa, atstāju biku vairāk. Varbūt iegriezīšoties vēl dēļ labās attieksmes.

Link to post
Сабринка (30 gadi) - 22368433
Ierakstīts
pirms 23 stundām, Sabrinaa1 teica:

Я понимаю ваше возмущение, и вы даже правы от части, со стороны мужчины ! 
 

но мне что бы принять мужчину нужны финансовые вложение, оплата квартиры, уборка за которую я иногда плачу, или делаю сама, купить средства для уборки! Полотенца купить, стирать каждый день для вас, сухие и чистые что бы были

арома свечи, диффузоры это толко лишь бытовые моменты

сейчас о личных затратах, белье всегда встречаю в белье, каблук чулки которые рвутся( в момент страсти не выходит контролировать этот момент )  а чулки 10€

презики лубриканты игрушки дивайсы я тоже их покупаю каждый раз для вас и себя, что было приятно обои паринерам

ну писать сколько стоят мои крема вари косметика я не буду, это личное !
и главное время, я даю вам время всю себя , поэтому цена моя такая! 
я не оправдываюсь, хочу приоткрыть элементарные вещи, на которые мужчины по своей природе не обращают внимание ) 

и написала все выше относительно себя лично ) иначе не могу ) я хочу что бы мужчина побывав у меня кайфанул ) кто то обращает внимание на детали кто-то нет каждому свое ) главное что я для себя делаю все по совести ! И если я кому отказала в часе значит были на то свои причины, не кого не хочу обидеть, но я тоже человек и у меня есть симпатии так же и антипатии ! Всем желаю денег и любви 💋😁

Esmu bijis reizes trīs, pirmā reize bija tiešām kā pieminēja autore kaifanul, tāpēc ar nepacietību gaidīju vēlreiz dāmas gastroļus, sagaidīju, otrā jau bija nu tāda, ne kā pirmā atdeve apmēram ap 50% no pirmās reizes, karoče norakstīju uz meiteņu lietām, sagurumu, mēness fāzēm utt, kas tur vēl var būt. Izdomāju trešo reizi, pārbaudīt, arī tā bija jau tikai uz 50% no pirmās reizes, karoče, vairs neēsmu bijis un netaisos, kur nu vēl par lielāku ciparu. Parasti atstāju kādi 10-15% vairāk, kā teikt zeķubiksēm.

Link to post
Eva 24836106
Ierakstīts

Šito kādu laiciņu atpakaļ man mēģināja ieskapēt, tagad reklamējas kā Eva tā kas ir ar lielo aizmuguri, ar tarifu kas ir 2x lielāks nekā LT, toreiz gribēju pie viņas vēl pa sakarīgo ciparu, bet teica ka metusi mieru šai nodarbei, bet pēc pāris dienām reklamējās LT.

Link to post
SELINA (28 gadi) 269207**
Ierakstīts

Mans novērojums, ir atpakaļ, ar vārdu Eva jauns nr, slidinās tikai Eng, sarakstās arī tikai Eng, tipa laikam domā ka neatpazīs ir viena neredzēta foto sludeklī, bija doma piekāpt, vai uzkāpt, atceroties labās atsauksmes, atsūtīja taksi, nu jā ir pielikusi diezgan, laikam arī labāka palikusi! Novembrī bija sludeklī LT, novembra beigās sarakstījos ar šo cipars, LT bija uz pusi mazāks kā tagad pie mums, prasa, brīnumzeme. 

Link to post
Milena (30) 20511966 (25310234)
Ierakstīts
pirms 46 minūtēm, Leosexual teica:

WTF? kāds arī sakars mainīt gumijas mainot pozas? Nekas šitāds nav dzirdēts.

Es zinu vēl vienu gumijas pārvilcēju, tur bija arī pēc mineta, pēc pozām, akta laikā visulaiku pataloģiski pārbaudīja ar izvilkšanu,  esot šai gadījies ka plīsis gumījnieks, tāpēc tāda mandrāža.

Link to post
Darina (Дарина) 20056556
Ierakstīts
pirms 7 stundām, Ainars123 teica:

Biju ar,

izlasīju autora atsauci un aiziet.

patīkama sieviete, nav fake, attieksme draudzīga, par to samāksloto stenību😅piekrītu, matos kaut kādas sprādzes, bet serviss loti labs, pat teiktu labākais kāds ir bijis. 

Nav fake, bet mati fake, 😀pie iekaršanas procesā parautu un paliktu kušķi rokā, tā kā uzmanās.

Link to post
Майя (35) 262422**
Ierakstīts
pirms 18 stundām, free2go teica:

Кто знает, когда она приедет в Ригу ещё?

Reklamējas Skelbiu.lt raksta sludeklī ka atbrauks ciemos Kauņā tagad, domāju ja uzrakstīsi gan jau atbrauks gastroļos, kā teikt būs pieprasījums būs piedāvājums. Es ar labprāt šai ieliktu vēlreiz acītē.

Link to post
Императрица / Maria (27-33) 24988280
Ierakstīts

Hi, biju pie šīs ar, intereses pēc, domāju kas nu varētu būt ja sevi var nosaukt par Imoeratricu tad arī pišai jābūt imperātiriskai, huj kas tev dos, viss kā kolēgas aprakstījuši šinī atsauksmju lapā, man ar pusH pietika, interese ilgāk nebija tur iekšā palikt, interese šai ar nav liela, kaut gan attieksme laipna, koķetelīga, varbūt ja vēlreiz aizietu būtu labāk, bet nemēģināšu, domāju ka ir sadomājusies ka visiem jābeidz viņu tikai ieraugot, man piemest zābaku palīdzēja skapis ar spoguli, un nostaļģija par vienu jaunu meiču kuru arī kurbulēju tieši šajos aparamentos kurai bija interesanti spici pupi, kas dogījā riktīgi šūpojās, labi tas jau ir cits stāsts.

Link to post
Catalina 21 (24938032,28208788)
Ierakstīts
pirms 13 minūtēm, Leosexual teica:

Ko viņas Tinder dara? Kādas divas citas importa darbones iepriekš arī redzēju.

Piedāvā pakalpojumus vai personīgās gaumes jākli meklē?

Kā kura, viskautko dara, gan pārdodās gan mīlu meklē,es vienreiz pie firsta divas prost no Ru satiku, kas bija atbraukušas atpūsties, uzrunāju, un šīs man nozelēja ar filmēšanu,onlifans iemeta, protams bez manas sejas, ibio.

Link to post
Katya - 27189097. Merķeļa 7
Ierakstīts
pirms 16 stundām, sysdba teica:

Seja “na ļubiķeļa”, bet ne neglīta.

Uz mutiskajiem darbiem ļoti slinka. Pat dienas vidū pēc pāris minūtēm sāka čīkstēt, ka žokļi sāp.

dienas vidūjau likās pārgurusi…

bildes atbilst. Ir petite. Ap 160cm?

tur pieskarties nevar… kli neaiztiec… utt… 

tehniski sterīli… par to liels +
visādi savādāk - vāji… bet varbūt tāpēc, ka zaldāts ieraugot nebija miera stājā… bet tāpēc jau viņa ir feja un neapmierināta sejas izteiksme tam nemaz nepalīdz.

Tāpēc no manis rekomendācija nebūs.

Nu kā ta ka jābūt neapmierinātai, ka zaldāts nestāv kā šo ierauga ir tak kkas jādara, A tā ka miets ciets, trīs frikcijas, izšau un esi platīna klients, lasies paldies ka atnāci, A kā vairāk par ādas padīdīšanu tā iemet tavus kontaktus šāvis čatos kā DOLGIJ, un tad jau citreiz tiec atšūts.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.