Ja seja tik atklāti ielikta - 99%, ka sāksies fantāzijas par priekšapmaksu, vai vispirms jānopērk bildītes & video, un tad gan tik ies vaļā! Tobiš - žuļjo.
Nu, man par viņu iekš databases no šā paša saita, no 2018. gada laikiem, iekopēts "Bildes feikas. Tauku bumba, vecums ap 40. nodzērusies, netīriem nagiem, dzīvoklis dīvaini ož". Toreiz sludinājās kā 33 gadīga.
Nu, viena darbojas, otra garlaikoti lūr griestos Tas gan arī attiecas uz seksu ar divām. Normāls variants, kur dāmas kaut vai kārtīgi nosimulētu bi-interesi - nav sastapts. Tā, protams, tikai mana pieredze. Par konkrēto piemēru - ja nemldos, divi nenormāli overpraisoti begemotiņi - tur bij 140 par minetu, kad tika sludināts "По ОЧЕНЬ хорошей цене"
Nē nu - tā sēdēšana notiek ielas otrajā pusē, tā kā tas ir tikai mans pieņēmums. Bet - tieši pretī ieejas durīm, un reāli garlaikoti - bišķi pa mobīlo (var redzēt - da zb jau), bišķi debesīs paskatās ar pārgrieztām acīm. Es biju par ātru ieradies, tad drusku tur patusēju riņķī un pavēroju. Ejot prom - nekas nebij mainījies. Nu, 100% nedodu, bet 99 gan...
Paskatoties uz sludinājuma formatējumu un stilu, velku paralēles ar savu tikko ielikto atsauksmi -
Tobiš - viens kantoris, kas latinos meitenes ved iekšā. Telefoni arī pēc kāda laiciņa pāriet citai latinos. Ja noveiksies, dabūsi sūdu kvadrātā, ja ne - būs kā man, sūds kubā Pāris solīdi skapji sēž netālu no ieejas, un bauda saules vannas - par sūdīgu pakalpojumu arī pretenzijas strjomna celt (šo aizmirsu savā atsauksmē ierakstīt).
Ir uzņemta uzskaitē, kā variants Atsūtīja atbildi: "30 мин - 80€, 1 час - 130€. В услуги входит, классика в презервативчике, миньет можно без резинки, легкий расслабляющий массажик, поцелуи. Анал не делаю. Нахожусь на улице вагону (есть парковка)". Man tā Vagonu iela šobrīd ne pārāk izdevīgi, bet tiek apdomāts, vai rīt nesaņemties un neprovēt aibraukt.
Nu, nezinu, protams, kad bija tie "tusēšanas laiki", pats pirmo reizi pie viņas biju kādā 2015/2016 gadā - par resnu noteikti nebija nosaucama, bet, lai saskatītu "lapsenes vidukli - tur būtu trīs pudeļstiklu brilles jāliek virsū
Reizes trīs biju pie viņas sataisījies, dīvaini tas viss Ta viņa akurāt tai laikā nevar, ta viņai meistars šobrīd mājās (man uzreiz kadri no klasiskajām vācu filmām, par baseina tīrītājiem, acu priekšā), ta es provēju pa WhatsApp sazināties ap 12 pusdienas laikā, atbild ap septiņiem vakarā, kad es jau blakus sievai sēžu (kura baltu aci piefiksē, ka man mobīlis plankšķ) Cena laika gaitā drusku krītas - sakumā bija viens zaļais, tagad deviņi sarkanie.
Biju piestaigājis. Novērtējums salīdzinoši, es teiktu, stipri virs vidusmēra viesstrādnieces - nejutu vājprātīgo konveijeru, kā saka, tā arī darbojas. Tieva nav, bet noteikti nav ļumīgi resna. Dvielis sauss. Trīs zilie/0.5h. Turpat Zvaigžņu 24. Širmi nenorāva, bet nejutos naudu vējā izmetis. Tā ieskriet izšauties, ja nav kaulu kambaru fanāts, ļoti OK.
Telefoni/meili/dažāds vecums/dažādas bildes - visvisādās kombinācijās figurē jau no vasaras, vienmēr tikai izbraukšana. Atkal suķiki to lietu kurē, domājams. tikai informācijai - visa tā kombinācija mani nepavelk, bijis neesmu
Jā, starp citu, pašu šobrīd interesētu "tuvā" pārdaugava, tipa, Gaismas Pils rajons. Kādreiz uz Valguma ielas bija kaut kādi varianti, bet pēdējā laika nav manītas aktivitātes...
Imantā no vietējām sen nekas nav lietojams - esošais kontingents noveco, a jaunās maiņas nav Redzot vecumu 34, iekšējā sajūta saka, ka koeficients 1.5 vismaz būtu jāpielieto.
No dāmām, kas vietas maina, Alana (20) 27160604 tagad mīt Imantā, OK variants. Tad vēl no Vecrīgas uz Imantu ir pārvākusies Jana (19) 25473268, neesmu pats pie viņas bijis. Abas šeit forumā ir apspriestas.
Nu, es arī esmu bijis. Nekas sevišķs, bet, pēc bugaltērijas pierakstiem, tomēr labākais no pēdējiem veseliem sešiem viesstrādnieču apmeklējumiem. Par procesu runājot, ne izskatu . Bet - jau samaitājusies, jo kad te tikko atkal painteresējos, cena bija +10 par 0.5h, bet dažas darbības no iepriekš "included" bija svītrotas, tam vēl papildus maksa klāt. Es biju aprīlī, tātad diezgan ilgi jau te tusē.
Otrkārt - pats arī esmu bijis, man nepatika. Dāma dūšīgāka, kā bildēs, tas vēl pofig, bet nu konveijeru sita cauri visām spraugām, ļoti viss sasteigts. Tobiš, ne pats taisos vēlreiz pie viņas iet, ne citiem iesaku. Pat tuvumā nav tās naudas vērta (XXXE=1h, XXE=0,5 h).
Vispār, ar tām viesstrādniecēm jo tālāk, jo trakāk Sākumā vēl bija OK, pagājušo gadu biju pie vienas no tām aziātēm, tur tā latiņa tika pacelta normālā augstumā. Tālāk, ar katru nākamo meiteņu apmeklējumu, pakalpojums aizvien sūdīgāks un sūdīgāks. Varbūt pēdējā laikā jau galīgi nekvalitatīvs kontingents brauc iekšā. Šaize gan tāda, ka no vietējām dāmām arī tikai pārītis ir pieminēšanas vērts, bet gribās ko jaunu arīdzan
Nu, nav jēga gāzt iekšā bezsakarā visus sludinājumus, kuri te neatrodas. Labā prakse (ha, ha - saprotu, ka naivums) - apmeklē meiteni un ieraksti atsauksmi, neatkarīgi, vai viņa te ir iepriekš apspriesta, vai nav. Tā jau te daudz tēmu ir izdzēstas, kurām bija jēga, pats te gribēju jaunos numurus piemest iepriekš apspriestiem variantiem, lai ļauži neuzraujas - a figu. Tā kā - "Ņenada musoriķ", kā jau Šerlkoks Holms bija teicis (brīvā traktējumā) - vācot mēslus, pēc kāda laika ko vērtīgu nāksies izmest laukā
Ierakstīts
Ja seja tik atklāti ielikta - 99%, ka sāksies fantāzijas par priekšapmaksu, vai vispirms jānopērk bildītes & video, un tad gan tik ies vaļā!
Tobiš - žuļjo.