Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Minets no divām
Ierakstīts

Nu, viena darbojas, otra garlaikoti lūr griestos :) Tas gan arī attiecas uz seksu ar divām. Normāls variants, kur dāmas kaut vai kārtīgi nosimulētu bi-interesi - nav sastapts. Tā, protams, tikai mana pieredze. Par konkrēto piemēru - ja nemldos, divi nenormāli overpraisoti begemotiņi - tur bij 140 par minetu, kad tika sludināts "По ОЧЕНЬ хорошей цене" :)

Link to post
Stephanie (20) - 20461494
Ierakstīts

Nē nu - tā sēdēšana notiek ielas otrajā pusē, tā kā tas ir tikai mans pieņēmums. Bet - tieši pretī ieejas durīm, un reāli garlaikoti - bišķi pa mobīlo (var redzēt - da zb jau), bišķi debesīs paskatās ar pārgrieztām acīm. Es biju par ātru ieradies, tad drusku tur patusēju riņķī un pavēroju. Ejot prom - nekas nebij mainījies. Nu, 100% nedodu, bet 99 gan...

Link to post
Stephanie (20) - 20461494
Ierakstīts

Paskatoties uz sludinājuma formatējumu un stilu, velku paralēles ar savu tikko ielikto atsauksmi - 

Tobiš - viens kantoris, kas latinos meitenes ved iekšā. Telefoni arī pēc kāda laiciņa pāriet citai latinos. Ja noveiksies, dabūsi sūdu kvadrātā, ja ne - būs kā man, sūds kubā :)Pāris solīdi skapji sēž netālu no ieejas, un bauda saules vannas - par sūdīgu pakalpojumu arī pretenzijas strjomna celt (šo aizmirsu savā atsauksmē ierakstīt).

Link to post
Lera (24 gadi) 28260809
Ierakstīts

Ir uzņemta uzskaitē, kā variants :) Atsūtīja atbildi: "30 мин - 80€, 1 час - 130€. В услуги входит, классика в презервативчике, миньет можно без резинки, легкий расслабляющий массажик, поцелуи. Анал не делаю. Нахожусь на улице вагону (есть парковка)". Man tā Vagonu iela šobrīd ne pārāk izdevīgi, bet tiek apdomāts, vai rīt nesaņemties un neprovēt aibraukt.

Link to post
Maukas Pardaugava
Ierakstīts

Imantā no vietējām sen nekas nav lietojams - esošais kontingents noveco, a jaunās maiņas nav :) Redzot vecumu 34, iekšējā sajūta saka, ka koeficients 1.5 vismaz būtu jāpielieto.

No dāmām, kas vietas maina, Alana (20) 27160604 tagad mīt Imantā, OK variants. Tad vēl no Vecrīgas uz Imantu ir pārvākusies Jana (19) 25473268, neesmu pats pie viņas bijis. Abas šeit forumā ir apspriestas.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.