Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Krista(36),29956992
Ierakstīts

Biju, ķeksīša pēc.

Sākumā bija grūti atrast adresi,jo GPS māju atrada,bet ieeju atrast mājā bija pagrūti.

Sieviete ap 55 - 60,slaida, pupi nav sevišķi stingri,ir pamīksti,bet formu vēl tur,nav nokarājušies. 

Sākumā duša, tīrs dvielis no plaukta, gultā. Tur neliela nesaprašanās,jo šī gribēja savus 50 euro,bet pati atklāti piedāvāt 2 x negribēja. Kad visu noskaidrojam,un vienojāmies par 2 kokiem,uz tīra palaga,tad neliela zaldāta paglaudīšana, mētelis virsū,un mutē iekšā. Sākums ļoti sparīgs, itkā ar putekļusūcēju, gandrīz jau izšāvu,bet tad šī iemaisīja zobus procesā,un tas sāka nepatikt. Uzrāpās virsū,palēkāja,tad no aizmugures pabeidzu.

Drusku atpūta,un uz vēdera, neliela masāža pa muguru,kas pat nedaudz patika. Tad uz vēdera, piecēla, atkal gumija, atkal mutē, tad dažādas pozas,bet otrais šāviens nenāk tik viegli.

Atļāvu ar roku,jo palika pat drusku žēl,jo cik tad nu var vālēt,pats arī piekusu, arī laiks bija tālāk doties.doties. Būtu lielāka kompresija, sanāktu arī tāpat otrais šāviens.

Patika attieksme, higiēna, ļoti ērta lokācija,ja esi centrā.centrā. Tāpat patīkami,ka naudu neprasa uz priekšu. Vārdu sakot, tāda sajūta, ka biju nevis pie maukas,bet pie labās,senas mīļākās.

Minets 6,sekss 7, attieksme 9.

Vai iešu vēlreiz - Diezin vai. Kompresija pārāk švaka,un ir arī citi, labāki varianti. Galu galā, netālu ir arī Baiba. Ja nu galīgi būšu badā,un neviena cita necels,tad varbūt,bet tā, diezin vai.

Divas x ir 5 sarkani tomāti. :)

 

Link to post
Roxya
Ierakstīts

Vai Roxya Jums arī kādam piedāvāja uzdāvināt savas biksītes? Ko tas interesanti varētu nozīmēt.?

100 %,ka Tevi precēs. Pēc džainisma,(reliģija,kura ir arī Roxya) likumiem,(džainasutru kanoniem),savu biksīšu dāvināšana nozīmē bildinājumu. Vārdu sakot,viņa Tev ir uzlikusi aci.

Tev tagad tikai jāsaka Jā,vai Nē. Ja ņemsi viņu par sievu,tad nākamreiz nopērc gredzenu un aizved.Ar briljantiem.Domāju,ka viņa būs priecīga,un Jums sanāks karsta tikšanās.:)

 

P.S. Zināji,ka džainisma sekotāji nestaigā naktīs,tāpēc,ka naktīs ir lielāks risks samīt kādu kukaini,vai kādu citu mazu radību?

Link to post
Roxya
Ierakstīts

Labāk uzreiz kāzas viņiem organizējam, Ģirts taču jauns un skaists mačo, riktīgs Morenītes sapnis.

Morenes vecmeitu ballītē visi pirmo un pēdējo reizi izk........laidēsim Morenīti un vēlēsim jaunajai ģimenei laimi :lol:

Tiešām ideāla harmonija, Morenīte arī nav nekāda m--ka, tikai 1x gadā piedāvā sevi ānusā pa 200.--

Ideja nav slikta.Lai tak viņi abi precās. Tikai Morenu tai ballītē vajag riktīgi izdr..izklaidēt,un man,kā idejas autoram ir priekšroka.

Morena,ko Tu saki par to? Tiksi pie normāla,skaista,gudra čaļa,kurš izskatās,kā īsts mačo.Un viņš ir BAGĀTS,Morena,ĻOTI BAGĀTS,(pēc paša vārdiem.)...Mēs,visi xtra.lv lietotāji tikai pirms tam noņemsim Tev provi,un viss kārtībā,būs Tev uzticams čalis,nauda,utt,un nevajadzēs savu ānusu arī visiem tirgot,pietiks,ka tikai girts87 dosi :)

Link to post
Roxya
Ierakstīts

Atbalstu,

Doma laba, viss gudrais vienuviet.

Tieši tā,viss gudrais vienuviet. Un ja no mums,parastajiem xtra.lv lietotājiem kāds grib kļūt gudrāks,tad viņš vienkārši uzmeklē šo apvienoto tēmu,palasās un kļūst gudrāks :)

Turklāt vienu tēmu biedriem būtu vieglāk atrast,nekā šobrīd,kad ir 2as tēmas,ej nu sazin kura no abām tēmām ir gudrāka :)

Manuprāt girts87 ar Morenu sapasētu  :ph34r:  :ph34r:

Link to post
Roxya
Ierakstīts

Paklausoties un palasoties man uzradās kāda ašā ideja. Kā būtu,ja šos abus saliktu kopā vienā topikā ? Girts87,un Morena? Abi mums ir ļoti gudri,abiem patīk citus pamācīt,un ilgi un gari runāt par pērkamās mīlas kaitīgumu...Manuprāt viņiem būtu interesanti vienam ar otru.

 

Ko tauta domā par manu ideju? Varbūt rakstīt MODam,lai apvieno girts87 un Morena tēmas,un beidzot mums būs miers?

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.