Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Daugavpils 8A - Razvods.
Ierakstīts

Biju šodien!!! Vilšanās, jo tādu konveijeru vēl nebiju sastapis!!!

Sazvanīju- pa telefonu viss OK , masāza,minets, sekss, pozu maińa u.t.t. Kopā 50 eur/h

Aizbraucu - meitene jauna ( 18-20) , bet viñas tur vesela kaudze..... Īrē 2.istabas , vienā dzer kafiju, otrà pienem klientus!

Duša, gulta, 10. Min sausà masàža, otràdi gultā, prezis virsū un pati jàtniekà uz manis!!!

Śorīt biju jau kuli izšàvis, tàpēc darbinàju meiču 20. Min. Tālāk salūts un duša.

Un te sākās!!!! Ieskrēja istabà nàkošà meitene un sàka baurot lai mazgàjos àtràk Jo klients jau koridorà stàv un gaida!!!! Teicu ka stunda ne tuvu nav pagàjusi uz ko man atbildēja ka druvà minūte dàrga un vicina gar degunu manu piepisto prezi! Tipa- reku pieràdijums ka esi finišējis.

Attieksme pilnīgā dirsā! Teicu ka ielikšu bad atsauksmi portàlà uz ko pretī sañēmu atbildi!

Mums pofig - klientu uz 15.min netrūkst un esam darbà!!!!

Nekad uz to pusi vairs neskatīšos un cities neiesaku

post-223-0-84335100-1536317603_thumb.jpg

Vajag Palīdzību V+S+S
Ierakstīts

Sveiciens !

Kopā ar savu sievieti esam beidzot nobrieduši pieaicināt gultas priekiem vēl vienu sievieti!!!!

Partnerei ļoti gribās nobaudīt citas sievietes garšu, patīk kunilings,fistings neiebilst pret rimingu un zl. Iegūstama visos caurumiņos! Varbūt no Jums var iegūt kontaktus par jauku sievieti( līdz 45 gadiem) kuru uzaicināt uz šādu mazu avantūru:o)))

Ja carat palīdzēt-rakstiet uz PM :o))

Krista(36),29956992
Ierakstīts

Ir būts vairākas reizes! Patika neskatoties , ka tiešām gadi nav 36!!!! (~ 40-45)

Vecums tiek kompensēts ar aktīvu darbošanos, lietu pieprot un pati uzvelkās, augums un figūra manā gaumē , celulīta nav , pati slaida , dupsis sievišķīgs un iekārojams.

Šķiet , ka orālais viņai vairāk patīk nekā klasika.Katrā gadījumā varu ieteikt.

P.S. Pēdējo reizi gan viņa pieņēma Vecrīgā mazā 1.ist . dzīvoklī.

Ss.lv Masazha
Ierakstīts

Kādreiz bija Maskavas ielā pie Salu tilta. HJ- bez dīkšanas( izdīgt var sīpoli dobē)

Ja kļūsi par patstāvīgo klientu- dabūsi ko vairāk kā HJ. :o))

Bet jābūt pacietīgam, reizes 4-5! Vienīgi uz sex nav pierunājama, ni un ni !

Margaritta - 28179996
Ierakstīts

Biju! Pieņem Krastmalā ( Krasta un Jēzusbaznīcas krusts ) Līdzība ar fotogrāfiju nekāda,izņemot blondos matus.

Vieta- dzīvoklis 1.stāvā, ar kamīniem un krāsnīm apkurināms , bet ļoti tālu no eiroremonta.Īstenībā puspritons.

Pati ļoti aktīva - 3.min. pabraucija muguru un uzreiz ķērās klāt pie mineta. Jāsaka, ka nodarbi pieprot,noteikti ar sex.pakalpojumu sniegšanu ir nodarbojusies jau ilgāku laiku. Pēc mineta noliku "vēzītī" un samērā ātri pabeidzu. Sex laikā daudz skaņas, bet viss ir pietēlots.( vaidi, kunksti u.t.t).

Jāsaka ka uz gadiem 40 , visai sievišķīgu figūru , bet nekas neļum. Trenēta vēdera prese.

Kopējais novērtējums 5.punktu sistēmā:

Telpas - 2

Minets- 4

Sex-3

Cena- 1 (60€)

Pats personīgi vairāk neiešu!

Masiere No Ss 296064**
Ierakstīts

Biju aizbraucis.

Dzirnavu ielas gals ( pie P.Briea) . Dzīvoklis sētas mājā.

Vilanās, jo kā vienmēr bilde labāka nekā īstenībā. Uz gadiem 50 točna. Masāa nekāda, muguras pabraucīana ar smarojou eļļu (tiem kam pie sievas jāiet) . Pēc 10. Min ķērās klāt pie pipeles raustīanas. Bija jautri, jo uzmetās kaut kā dīvaini virsū ( kāja pāri manam vēderam un gan vāvere, gan "riepa" piejama skatam). Pēc brīa ielika manējo starp pupiem un sāka rīvēties. Biju pierietējis tāpēc arī ātri salutēju ( pieāvu gan gultu gan sienu , bet ī teica lai neķer krenķi)

Otreiz neieu - pasarg dievs pa dādu naudu ūbersūdīgu servisu.

Runā gan krievu , gan latvieu valodā , bet runā ļoti daudz......

Kopējais vērtējums 3/10.post-223-0-98997800-1394095371_thumb.jpg

Eu, kur burti man pazuduši?

Eva 28982525
Ierakstīts

Sumināti!

Sadomāju , par cik nav nevienas atsauksmes- atlicināšu laiku priekam un šodien piebraukšu.

Sazvanījāmies - nosauca adresi Matīsa 46 sētā 1.trepes ,3. Stāvs,8. Dzīvoklis , kods durvīm 8.

Ierados laikā , fiksi pa trepēm augšā, klauvējiens pie durvīm un..........

Te sākās pi...ec ! Durvis atver feja, kas ne tuvu nelīdzinās sludinājuma fočenēm. Pirmais jautājums man - kāpēc ar kāju durvis sperot !!!! Ta es viņai saku , ka klauvēju un ja dzīvoklī ir tikai sienas un viena izjāta brička- loģiski ka skaņa kā koncertzālē.

Mans jautājums viņai - kur ir meitene, kuras fočkas ir internetā?

Pauze 1.min ( kuras laikā es sapratu , ka meitēns ir zem kaifa) un saklausīju balsis blakusistabā ( pārsvarā gan vīriešu).

Pauzei beidzoties meitēns saka, ka neesmu laikam īstajās durvīs trāpijis !!! ( tik nesaprotu vai tiešām viasā Rīgā paklauvējot pie durvīm uzreiz tās atver trūcīgi ģērbtas sievietes un aicina iekšā) !!!!!

Es saku, ka ienācu durvīs kur tiku aicināts un telefonā nospiedu zvana atkārtošanu. Fejai pēkšņi rokās truba sāk kratīties un ši saka ka mamma zvanot !!!! Es saku,ka neesmu viņas mamma un atnācis tomērt esmu pareizajā adresītē. ( piedāvāju vēlreiz pazvanīt , kā mamma)

Šī atbild ,ka nevajagot un vispār neesot noskaņojums uz kniebienu. Bl....ģ, es atbildu , ka mani galīgi nekrata viņas noskaņojums un diršana, ja mans noskaņojums 5. Min.laikā ir pilnīgi sačakarēts.......

Pateicu, ka šitāds razvods viņai klientus nevairos un atsauksmi ielikšu konkrēti pa tēmu.

Tālāk , uz redzēšanos un pa trepēm lejā!!!!

REZUMĒ - Sanarkojies skuķis ar meijām galvā,rupis galīgi na ļubiķeļa. Neiesaku nevienam....

Stavokli
Ierakstīts

Vinna nellauj sev, bet gan Tev piedava :)

Joprojam nav atrasta neviena ssadas izklaides piekriteja - ka ari nav neviena reala (stavokli) sludinajuma :(

Biju pie šitās Baseina ielā. Ārprāc - laikam psiholoģiska trauma uz ilgāku laiku .

Fejai gadi tā uz 30. pieņēma sētas mājiņas 1.stāvā. Vispirms jau atmosfēra , kas tur valda ir dīvaina . Tu aiz plānām durvīm ģērbies nost un dzirdi , kā otrajā stāvā meitenes ķiķina un aprunā nupat aizgājušo klientu. Eju uz dušu - tur vēl tvaiks no iepriekšējā klienta , kurš pamatīgi piekodies , tāpēc viss smirdēja pēc šņabja. Nākot no dušas dabīgi ka saskrējos ar kārtējo klientu no 2. stāva , kurš steidza skalot galu.

Sākām ar minetu - mehāniska sūkāšana , bez jebkādas iedvesmas (sajūta tāda , ka gumijas lellei uz zoba liktu ), pēc ~10 min. biju gatavs paņemt vēzītī , bet gulta tā čīkstēja , ka visa vēlme pazuda. Atri vienojos , ka neturpināsim (izstāstīju , ka tik izbadējies neesmu un tomērt ir vajadzīgi kaut minimāli komforta apstākļi). Gods , kam gods - meitene to saprata un pat uz atstātajiem latiem nepretendēja.

DŽEKI - NEEJIET UZ BASEINA IELU.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.