Es šito nesaprotu, kāda velna pēc viņas raksta ka bilde mana, ja acīmredzot ka ņemta no interneta 😀😀😀 Viņas domā ka aizejot pie viņām un ieraugot džeks nevar pagriezties un aiziet prom? Vai cer uz idiotiem, kas ja atbraukuši tad arī paliks, lai arī kas atrastos pretī. 😀😀😀
Nu jau 200 takse par stundu. 😄 Čoms gribēja izmēģināt, bet kad pateica ka tiekas sākot no 200 juroniem, gribēšana beidzās... Aizbrauktu un nedod Dievs vēl pa virsu sotaku paprasītu.
Pēc garas darbadienas izdomāju vakarā kaut ko pameklēt un aizbraukt apciemot kādu Rīgā, takā pats biju no Jelgavas un tur kapa klusums tad nācās ap 23:30 braukt uz Rīgu...
Uz to brīdi vienīgais aktīvais sludinājums uz ko atbildēja bija šis , kas pievienots.
Sazvanījos, paceļ sieviete, balss ļoti maiga, bet satraukta un fonā raud sīkie. Okey, prasu cik par mutiskajiem darbiem, šī pasaka ka komplekts klasika + mutiskie 40€, es saku man tikai interesēs mutiskais un viss, šī saka ok, cena 25€.
Viss super, saku esmu no Jelgavas un tad izbraucu, šī iedod man jau adresi un tik maucu uz Rīgu, sarunājām ka būšu jau iebraucis gandrīz Rīgā ka zvanīšu.
Un tad sākās labākais....
Iebraucu Rīgā, zvanu viņai un saku ka būšu klāt pēc desmit minūtēm, viņa tāda okey jā un hops nomet uzreiz... Zvanu vēlreiz atpakaļ un prasa, cik tev gadi, pasaku vecumu un atkal uzreiz nomet.. Bija tāds kas par na...uj... Zvanu atpakaļ paceļ, saku vai viss okey? Šī saka ,būs tomēr 40€ par minetu , ja tik gadi..... Es viņai saku, iepriekš neko tādu nerunājām, esmu jau Rīgā un tad izdomā kaut ko.... Šī uzreiz okey labi, lai paliek vecā cena un nomet atkal...
Ok nospļaujos braucu līdz galam, atnāk SMS ar tekstu: Tev ar beigšanu nebūs problēmas?
Ņemu un zvanu atkal, šī paceļ un prasu kādā sakarā problēmas ar beigšanu? Tā kaut ko klusē un man prasa kādā sakarā? Es saku tu man rakstīji, viņa tāda āaaa jā un nomet...
Aizbraucu līdz galam rakstu ka esmu klāt, atnāk sms zvani.
Pazvanu un saku ka esmu klāt, nomet klausuli...
Zvanu vēlreiz saku ka esmu klāt , prasa kas pa auto un ka nāk, pasaku auto un gaidu.
Iznāk sieviete uz 30 gadiem, pēc sejas nekas traks, bet reāli nobijusies, apstulbusi un ļoti dīvaina, reāli varēja redzēt vai nu kaut ko salietojusies vai ir vienkārši veselības problēmas ar galviņu, nu man izskatijās ka salietojusies...
Spriežot pèc visa tas, kas notika kamēr braucu, pateicu paldies, bet tomēr nevajadzēs, paskatijās uz mani, pateica labi un aizgāja...
Ir okey, uz ātro riekstu izšaušanu der, sievietes augums nav nemaz tik slikts, krūtis superīgas... Beigās atļava pat novilkt gumiju un beigt uz sejas, pat atvēra muti vaļā, kas mazliet šokēja, bet tomēr patīkami 👍
Biju arī nesen pie viņas, protams tikai uz mutisko daļu, krūtis ir patiešām samērā lielas un tīkamas, ir ar ko paspēlēties, mutiskā daļa arī tīri laba, var redzēt ka pieredzīte jau +10 gadi kādi.
Ierakstīts
Tā ir viena un tā pati meiča.
Vienkārši citos portālos sludinās kopā ar draudzeni pa citiem ceņikiem.