es baidos ka, ja pat var sarunāt kaut ko, performance būs tik pat bedīgs kā masāža viņas izpildījumā
Situācija Latvijā vispār ir bēdīga, tieši tāpēc, jau vairāk nekā gadu neeju pie darbonēm. Cenas neadekvāti augstas un neatbilst ne servisam ne arī sieviešu izskatam. Pat Norvēģijā ir labāka izvēle un cenas atbilstošas kvalitātei.
Arī bija sanācis uz šo uzķerties. Pieņēma Ziepniekkalnā, figūra neslikta, vienīgi krūtis mazas. Pa telefonu teica, ka viss būs visaugstākajā līmenī, bet realitātē, biju tur tikai kādas 15-20 minūtes.
Kam tev vēl bildes? Jau iepriekš minēts, ka 120 par klasiku, ja par tādu cenu vēl izrādīs par viņu interesi, tad drīz prostitūtas drazīs jūs, nevis otrādi. Manuprāt šitās amatieres, kuras domā ka ir vip ir jāignorē..
Tā kā esmu diezgan izvēlīgs, tad man ir vēl daži kontakti, kurus negribu šeit publicēt, bet pašam arī nav entuziasms tikties ar tādām, kādas varu pa velti klubā nocopēt..
šī arī puh.lv sludinās, telefona nr. un foto jautājiet viņai privāti.. Pats arī nebraucu, jo nav manā gaumē, slaida ar mazām krūtīm.. Man patīk slaidas ar vismaz 3 izmēru, bet visādi citādi izskatās laba.
abas sludinās puh.lv un piedāvā minetu par atlīdzību.. Bildes jautājiet viņām personīgi, pats mēģinājis neēsmu, bet izskatās tīri simpātiskas un jaunas.
Vienreiz intereses pēc iegāju intīmveikala ''labi'' videozālē.. pat minūti tur neizturēju - pilns ar bomžiem un gejiem. Nevienu pāri vai sievieti tur neredzēju.
Ierakstīts
Situācija Latvijā vispār ir bēdīga, tieši tāpēc, jau vairāk nekā gadu neeju pie darbonēm. Cenas neadekvāti augstas un neatbilst ne servisam ne arī sieviešu izskatam. Pat Norvēģijā ir labāka izvēle un cenas atbilstošas kvalitātei.