Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Amelia 266333**
Ierakstīts
On 12/31/2022 at 5:06 AM, Tubspow said:

Mani arī ieinteresēja. Varbūt kāds, kurš ir bijis, varētu padalīties pieredzē? Tā jau viņa pasniedz sevi super profesionāli, bet te tās atsauksmes dažādas. Bet neatrodu nevienu citu meiteni, kas to atklāti reklamētu un vēl pie tam tik profesionāli. Man jāsaka, ka meitene ļoti lielisku iespaidu ir radījusi, bet ļoti novērtētu nesenākas atsauksmes, droši var arī PM.

vina ir bodybuilder, respektivi kermenis ir sauss, muskulots, parcepts solarija un izliekumu-vidukla,dibena isti nav,skats ir uz anoreksijas robezas. seja botox,krutis silikons. izskatas vecaka neka isteniba ir. seja man personigi LOTI nav mana gaume kops vina saka nopietni fitnesot. biju kaut kad ap 2020. gadu un talak par ardurvim negaju. pec jaunajam bildem majas lapa izskatas ka tas viss fitnes ir aizgajis vel talak

esmu bijis pie vinas loti loti sen atpakal,kad vina nebija tik uztaisita, stradaja ar citu skatuves vardu un dueta ar V., toreiz serviss bija labs bet nevar teikt ka pilnigi vau un super. loti centas bet bez dzirksteles.

liels pluss ir par komunikaciju,neuzmet,nav grutibas apspriest detalas normas robezas.

es teiktu ka tur viss ir loti na lubikela,man patik sieviskigakas fejas. ja gribi kadas konkretakas detalas,pm

20109630
Ierakstīts
18 hours ago, Māris krass said:

Ir tā pati Morēna , ja adminam vajag faktus. Lūdzu pm. Bet bildēs nevar redzēt viņas tatoo. Bet kas viņu pazīst, tas atpazīs

Spārniņi

nav ta murene, liecies miera, jebal cik tu nenormals. @Moderator vai sim fruktam gadijuma nevajag atvalinajumu? visur kur var iedirsis ar savu sizofreniju. dzer zales vecit

Alla 26764633
Ierakstīts
On 12/1/2022 at 12:41 AM, QWER123 said:

Lielie pisēji, jūs izliekaties, ka neredzat to daļu, ka viņa piedāvā seksu pret amfetamīnu? :D Jums tas liekās normāli? :D 

bail padomat ka tadi pec tam pie normalam vai augsta plaukta meitenem iet. tas ka pec lielmeistara, ja es zinu ka vins tur ir pabijis, es tur nelienu :D ka saka pakalpojums ar bezmaksas davanu, tik zel ka izveleties nevar-sifili vai triperi:D

Dasha 22347107
Ierakstīts
17 hours ago, stonedhaze said:

Man skiet kaut kada slimaa tur ir. 2x sarunaju tiksanos no dazadiem numurien un abas reizes pec sarunata laika vnk nobloke. 1x aizgaju un noblokeja, otro reizi vnk parbaudiji bet sekoja tas pats. Domaju tur viss ir fake vai  slikti. Ja kads ir bijis varbut padalas ar info

man skiet ka tevi vnk ir blacklistojusi :D izbrina tadi cilveki ka tu, tevi nobloke,uzmet tiksanos un tu turpini censties :D vina ta 5reiz izdaris un sedes bez klientiem un bus maciba

Laura 24867167
Ierakstīts

darbojas jau hz cik,bildem neatbilst bet ir simpatiska -slaida un brunete, seja ok, gadi tagad varetu but kadi 35. agrak stradaja pa masaznikiem ar vienu vecu blondini kopa

nr maina ka zekes,no sejienes info tiek dzests hvz kapec. masaza nekada, attieksme vesa.kadreiz nema tris zilos papirus par pakalpojumu tagad nez ka. kopuma izmesta nauda bija gadus 6 atpakal,tagad diez vai kas labak palicis

Meklēju Darbones Kontaktus
Ierakstīts

Varbūt kads atceras vai ir saglabajies numurs vai jebkads kontakts. Maza ap metru 60 meitene, īsi blondi mati ar tumsam skipsnam, nosaulojusies, 2016 gada teica ka esot 25 vai 26 gadi lika gan puh sludinajumu ar fake bildem, gan 4sex ar savejam bildem. Krieviete, nē tieva nē resna tada videja. Vareja anālo sarunat (uz vietas) un man liekas ka bija paliels tetovejums uz sana. Teicas ka istaja varda Ļena vai Ļera. Ja kadam ir kaut mazaka nojausma dodiet zinu

24860025 Brīvības 68 Anastasija
Ierakstīts

Veci! Ko jus te murgojat.

Meitene pec paskata ir ap +/-30, loti gara auguma (1.80+) un masivas miesasbuves bet nu galigi nav resna. Seja ta, na ljubikelja, bet pagalam nu visam ta ir. Ar pareizu kosmetiku var uztaisit lai ir 7+.

Biju pie vinas gan uz masazu gan sex. Man pec grumpijas (piedod, kakit) pa riktigo saka vilkt uz mikstam pupainam damam. Bet protams Anastasijai sen nav 21 un ta ka ar tada tipa damam 18-23 gadu robezas mums iet svaki un arzemnieces biezi pievil, sis te ir labs variants. 

Masaza vinai ir laba un kartiga. Stipri un normali, apt 30 minutes. Tad normals minets (es teiktu ciets 7ieks) un finiseju standarta misionaros. Cirku ar vaidesanu un akrobatiku neviens netaisija visadi citadi normals pisiens ar normalu gara auguma meicu. 100 eiro nav isti kategorija prieks vinas, bet es teiktu ka 80 eiro butu ideala cena un cilveki naktu. Kopa tur biju 1st 10min ar divam dusam.

Dzivoklis nepatika.

Vita / Adrija (24) 253789**
Ierakstīts

Meitene ir galigas pabiras un nav labaka par tam kuras stav uz ielas. Veders pretigs un ada karajas gandriz pari pezai. Pratins tukss un starp klientiem nemazgajas. Man teica ka esot daudz bernu no dazadiem viriesiem un vnk negribot stradat normalu darbu jo maksa maz... Kads tur ir pakalpojums hn kvalitate-spried pats...

Evija 25377414
Ierakstīts

Ir buts pie vinas. Bildei loti lidziga, maza auguma, mazi pupi, mazs dibens un maza riepina. Tada nekada. Masaza nekada, minets ir okei un seksis ka seksis. Misionaru tad vina augsa uz divam minutem un beigas suniti. Kompresija minimala. Gadi varetu but 27-29. Smeke un to neslepj.

Sofi 20 Gadi 249784**
Ierakstīts

Foto atbilst, serviss labs, meitene kopta un smuka, latviski ne vaarda nesaprot. Kad biju, dabuuju gandriz GFE. Gadi varetu but kadi 26 realitaatee, bet ir veerts tas naudas. No rajona nevajag biities jo tur ir normaala maaja un dziivoklis, vienkaasi meiteenam ar saimnieku no nepaveicaas. Kad pastaastiiju par maskachku un to veesturi, loti samulsa :lol:

Diana 24914548
Ierakstīts

Sveiki biedri.

So numuru atrast foruma nevaru, google saka ka foto varetu but ists.

Привлекательная молодая девушка (170.61.5) доставит удовольствие приятному мужчине.Центр,не салон.Не выезжаю.

Komerciāls sludinājums

Vārds: Diana

Vecums: 24

Telefona numurs: 24914548

Pilsēta: Rīga

Varbut kads jau ir bijis? Sazvanit neizdevas.

Julja (289932**)
Ierakstīts

Cena nokritusies lidz 120, sarunaju pa 100 divus salutus bez masazas

Neviena no manejam necela klausuli un es aizgaju pie Juljas. Latviski runa ne parak labi. Balss nosmeketa. 

Atsauksmes seit nosveras uz pozitivo pusi, es teiktu ka drizak neka laba tur nav

Tada pustumsa dzivokli, bet ja iesledz gaismu, nuja.... Gadi vinai ir ap 40, ka jau ieprieks teica - jauniba loti daudz ballejusies un ir lietojusi alkoholu un ko stipraku. Lupas briesmigi izcelas un uzsver to cik nesvaiga vina ir

Attieksmes zina itka nav kur piekasities, teloja ka patik utt bet tada tuksuma sajuta negaja prom.

Kopuma - maksaju par vinas solariju un silikonu. Parmaksaju. Ir labakas, jaunakas, ar svaigaku silikonu pa tam pasam naudam

5/10

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.