Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Bella (29) 26051210
Ierakstīts

Atskats par tikšanos pirms 3 mēnešiem pēc gribu sludinājuma :

Kopta, kaisliga sieviete piedava patikamu atputinu 👄Mans piedavajums :Oralais, klasiska dazadas pozas, masaza ar ellu, poza 69, kunilings. 10 min. no Centra ir privata, omuliga vietina.

Info deva telefoniski. Takse bija seši.nulle eur. Foto un apraksti atbilst daļēji. Vizuāli jauna sieviete ar nedaudz krunkām un krokām. Attieksme laipna un draudzīga, bija iespaids, ka ikdienā strādā par sociālo darbinieci, jo daudz runāja par tādām tēmām. Vieta bija netālu no Pērnavas ielas un Rūdolfa ielas krustojuma. Sākumā norēķins, pēc dušas nedaudz masāža un mutiskais. Tālāk jātniece, misionārs un no aizmugures, kamēr pietika. Procesā stenēja nedaudz, bet patīkami. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 30min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija vairāk zināšanai, bet varētu atkārtoti, īpaši, ja dotu arī dupsi.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,6.

Cap.JPG

Link to post
Helena (27) 20410191
Ierakstīts

Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī pēc puh sludinājuma :

Skaista meitene 170/ 60kg/ 3 aicina uz atputu. Privati.
Pus h=100 , 1h=150.
Красивая девушка 170/ 60kg/ 3 приглашает на отдых. Приватно. Пол часа 100 , час 150.

Info deva sarakstē. Takse bija piecpadsmit.nulle eur. Foto un apraksti atbilst daļēji. Vizuāli sieviete ar nedaudz krunkām un krokām, krūtis patīkamas. Attieksme laipna un lietišķa. Vieta bija Pļavniekos, netālu no Dzeņu ielas un Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielas krustojuma. Pirms dušas norēķins, pēc dušas pie gultas. Tālāk nedaudz masāža. Pēc tam mutiskais, no aizmugures un misionārs, kamēr mudināja beigt. Procesā stenēja nedaudz samāksloti. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 25min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija tikai zināšanai, jo interesē vingrākas.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 5.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 5.

Cap.JPG

Link to post
Amanda (32) 25958274
Ierakstīts

Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī pēc puh sludinājuma :

Info deva telefoniski. Takse bija viens.trīs.nulle eur. Foto un apraksti atbilst daļēji. Vizuāli jauna sieviete, miesa ar nedaudz krunkām un krokām, krūtis patīkamas. Attieksme laipna un lietišķa. Vieta bija Pļavniekos, netālu no Tīnūžu ielas un Jukuma Vācieša ielas krustojuma. Pirms dušas norēķins, pēc dušas pie gultas. Tālāk nedaudz muguras masāža. Pēc apgriešanās masēja ar krūtīm un mutisko. Pēc tam misionārs un no aizmugures, kamēr viņa piekusa. Procesā stenēja patīkami un periodiski kulminēja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 50min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija vairāk zināšanai, jo interesē vingrākas.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 6.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,5.

Cap.JPG

Link to post
Karina (20 gadi) 28754747
Ierakstīts

Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī pēc intim24 sludinājuma .

Info deva whatsapp sarakstē. Takse bija piecpadsmit.nulle eur. Foto atbilst. Vizuāli jauna sieviete, dupsim ļoti laba forma. Attieksme laipna un draudzīga. Vietai sarunājām telpas, kas man bija pieejamas un bija ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas norēķins, pēc dušas pie gultas. Tālāk nedaudz pamaigošanās, mutiskais un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Pēc tam dažādos leņķos no aizmugures un misionārs, kamēr pietika. Procesā stenēja daļēji samāksloti. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 30min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija vairāk zināšanai, varētu atkārtoti, ja būtu ērtāka loģistika un dotu arī dupsi.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 6.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,5.

20230501-Karina.JPG

Link to post
ieva 35 20444550 (247858**)
Ierakstīts

Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī pēc puh sludinājuma.

Info deva sarakstē. Takse bija pieci.nulle eur. Foto un apraksti atbilst. Vizuāli ļoti kalsna sieviete. Attieksme laipna un draudzīga, runāja sakarīgi, bet varbūt ir bijusi kādu vielu lietotāja. Vieta bija Purvciemā, netālu no Ieriķu ielas un Braslas ielas krustojuma. Telpas ar minimālām ērtībām, duša gaitenī, bet biju jau atbraucis pēc dušas. Sākumā norēķins, pēc tam uz gultas. Tālāk pamaigošanās, ļoti centīgs un dziļš mutiskais, ko pati manāmi izbaudīja. Kad palika mitra, pārgājām uz misionāru, kamēr varēja beigt. Procesā stenēja patīkami un periodiski kulminēja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 10min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, īpaši, ja dotu arī dupsi, jo ir kaislīga un mutiskajā ļoti centīga.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 1.

Link to post

Atskats par tikšanos pirms trīs mēnešiem pēc gribu sludinājuma (sludinājumu regulāri atjauno).

Info deva whatsapp sarakstē, kopš pēdējās reizes jau bija aizmirsusi. Takse bija pieci.nulle eur par 0,5h (parasti laikam 2x vairāk). Foto un apraksti atbilst. Vizuāli jauna sieviete, dupsim no aizmugures ļoti laba forma. Attieksme lietišķa un uzspēlēta. Vieta bija Juglā, netālu no Veldres ielas un Tebras ielas krustojuma. Telpas ar visām minimālām ērtībām. Nelaiž dušā, bet prasa roku mazgāšanu. Pirms tam norēķins, pēc tam uz gultas. Tālāk nedaudz maigošanās, iejutās stomatologa lomā, prasīja atvērt muti pārbaudīt zobu stāvokli. Kad derēja, apgriezās 69 pozā. Tālāk nedaudz mutiskais, kamēr ar roku ap minci un palika mitra. Pēc tam apgrieztā jātniece, misionārs un no aizmugures, kamēr sāka runāt, kā darītu, ja es būtu viņas draugs utt. Tad sapratu, ka laiks doties. Procesā stenēja patīkami, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem, bet nepatīkot, kad pļaukā dibenu. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 25min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija zināšanai, jo interesē līdzsvarotākas.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 6.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,7.

Cap.JPG

Link to post
SindijaReal (33) (Laima) 28011905
Ierakstīts

Atskats par tikšanos pirms nedēļas pēc puh sludinājuma:.

Šarmanta, dzīvespriecīga, konfidencionalitāti un augstas klases eskortservisa nevis "konveijera darbiniece" aicina ciemos pretējā dzimuma pārstāvjus, kuri savu ikdienas rutīnu alkst iekrāsot ar kādu seksuāli- nerātnu piedzīvojumu. Piedāvāju: 1) Masāžu+anuslingu+ dziļo minetu ar nobeigumu manā mutītē, uz sejas vai krūtīm-50 eur; 2) Masāžu+anuslingu+ dziļo minetu ar nobeigumu manā mutītē, uz sejas vai krūtīm PLUS KLASISKO SEKSU jebjurā no Tavām mīļākajām pozām-80 eur; 3) Masāžu+anuslingu+ dziļo minetu ar nobeigumu manā mutītē, uz sejas vai krūtīm PLUS KLASISKO UN/ VAI ANĀLO SEKSU jebkurā no Tev tīkajām pozām-100 eur; Tāpat izskatīšu arī Tavas fantāzijas un vēlmes. Zvani lai sarunātu atbilstošāko mūsu tikšanās laiku! Foto -mans! LV/ RU/ ENG
 
Informāciju deva sarakstē. Sarunātā takse seši.nulle eur. Sludinājuma foto atbilst. Vizuāli pusmūža sieviete ar maz krunkām un krokām, mākslīgām skropstām, palielinātām lūpām, patīkamām krūtīm, gurniem un dupsi. Attieksme laipna un draudzīga, daudz stāstīja par savām ezotēriskajām interesēm un esot apņēmusies savā dzīvē sniegt maksimāli daudz seksuālo baudu. Vieta pie Tallinas ielas un Vārnu ielas krustojuma. Telpas ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas naudu atstāju telpā, pēc dušas uz gultas. Sākumā glāstu masāža mugurai un centīgi mēles ceļojumi starp kājām. Pēc apgriešanās enerģisks un dziļš mutiskais. Tālāk pamīšus dažādos lenķos misionārs un no aizmugures, kamēr bija pagājis laiks. Pirms beigām pati vēl nometās uz ceļiem un mutisko veica tik spēcīgi, ka ar rīkli mani grūda uz aizmuguri (face fuck pēc savas iniciatīvas). Procesā stenēja patīkami, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas: ja kopts, rimings, mutiskais bez gumijas un skūpstīšanās. No ierašanās līdz prom došanās brīdim sanāca apm. 1h 20min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, jo ir draiska personība.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 8.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,8.

P.S. Pie tikšanās atsaukties uz xtra ierakstiem nepalīdz to autoriem (aicinājums foruma biedriem būt diskrētiem).

Capture.JPG

Link to post

Biju un pēc dažu minūšu sarunas aizgāju. Apraksti atbilst. Vieta Mežciemā, netālu no Sergeja Eizeinšteina ielas un Šmerļa ielas krustojuma. Pēc ierašanās teica, ka nevar lietot dušu. Kad paprasīju, vai salūzusi, sāk bļaut virsū, kāda man daļa, ko es komandējot viņu, viņai neesot nauda, lai var nākt pie viņas mazgāties u.tml. Kad teicu, ka tikai pajautāju, sāka vēl skaļāk bļaut virsū, ko es vispār iedomājoties, ka viņai tagad jātaisnojas par kaut ko utt. Kad pateica, ka viņa mani atstāšot uz brīdi istabā, lai es varu padomāt, kā esmu uzvedies, sapratu, ka jādodas prom, jo ar tik idiotisku attieksmi saskaros pirmo reizi un, ja ilgāk palikšu, būs gruti sevi savaldīt. Pirms iziešanas vēl parunājos un paskatījos rūpīgāk uz viņu. Vai nu cilvēkam garīga rakstura traucējumi, lieto spēcīgus medikamentus, šausmīgi psiholoģiski traumēta vai kaut kas līdzīgs, jo tur uzvedībā, acīs un sejas pantos bez grima vien skumjas, bēdas un aizvainojums pret pasauli. Izteicu līdzjutību un aizgāju. Ieteikt var tikai tiem, kas ir gatavi sev bojāt garastāvokli.

Capture.JPG

Link to post
KATRIN (38) 28894670
Ierakstīts

Atskats par tikšanos šodien pēc sludinājuma intim:

Ja vēlies lai izmasēju ar savām lielajām krūtīm 5 izmēru, tad gaidu tevi ciemos. Ir visādas mantiņas kas domātas vīriešiem!!! Varam arī pasēdēt dzakuzī. Ir Jauka draudzenīte kas labprāt pievienosies....2-88-94-67-0

Vārds: JAUKAS-MASĀŽINAS
Vecums: 39
Tālrunis: 28894670
Vieta: Rīga, Centrs
 
Takse bija pieci.o (pēc xtra cenzūrām divi zilie un sarkanais). Foto un apraksti atbilst daļēji. Vizuāli pusmūža sieviete, miesa ar attiecīgām nedaudz izplūdūšām aprisēm, bet kailu neredzēju,. Attieksme pieklājīga, bet nedaudz raupja un izklausījās pat nedaudz aizkaitināta, kad pārjautāja, vai pa 70 gribētu četrrocīgu. Vieta bija netālu no Skolas ielas un Ģertrūdes ielas krustojuma. Masāžas salona telpas ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas naudu atstāju telpā, pēc dušas uz kušetes. Tālāk vidēji stipra glāstu masāža kājām, mugurai un vēderam. Tas arī viss. Pati ne izģērbās, ne darīja kaut ko citu. No ierašanās līdz prom došanās brīdim sanāca apm. 50min.

Kopumā teiktu, ka apmeklējums bija tikai zināšanai, jo no masierēm tad labāks komplekts ir Vanessa403 u.tml.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 6.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,4.

Capture.JPG

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.