Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Anna, 24932594
Ierakstīts · Dzēsa Moderator 06/02/2025 - tiks neatgriezeniski dzēsts 07/02/2025
Dzēsa Moderator 06/02/2025 - tiks neatgriezeniski dzēsts 07/02/2025
3 hours ago, Topddadze said:

253349**

Nav screenshota - nav numura

20038095 Nastja
Ierakstīts
9 minutes ago, RenarRenar said:

Tev lasīt jāiemāca? Ne aizstāvu, ne atzīstu, forums ir domāts dalīties pieredzē saistībā ar fejām, to arī daru, iepretim tiem salmiem, ko kul. Tu tāds pārkompensētājs atradies, ka dzīves jēga krist pat pilnīgi svešiem cilvēkiem uz nerviem. Nevienam neinteresē tava atzinība, tu esi noname anonīmais, cik reizes jāskaidro!? Ja gribi uzburt ainu, ka esi ar kaut ko labāks par kādu no šejienes, dzīvo savā iedomu pasaulē, to tev neviens neliedz, bet beidz piesārņot forumu ar lieku saturu, ka tu gan kaut ko nedarītu vai nemaksātu. Nu, nedari un aizveries, tu nevienu neinteresē ar savu paštaisno debīlismu!

Nomierinies, viņš šito vairs neredz

20038095 Nastja
Ierakstīts
29 minutes ago, beerbeer said:

Interesanti, kurš šeit nav anonīms? Droši, savu vārdu uzvārdu studijā, gribu redzēt kurš to neglīto, nodzerto alkoholiķi, narkotniķi, padibeni, neizglītoto jauno māmiņu izpuļķēja pa 200e,laikam pat bez gumijas un ar to lepojās. 😄 Es ar principiāli tādai tuvumā neietu,kaut man tūkstoti piemaksātu.

Mums ir atšķirība, es neguļu ar kuru katru,kas kustās kā tu vai porzis. Man vajag gudru intelektuālu, skaistu,bet samaitātu sievieti, nevis uzzināt kā ir iespraust nekoptā cūkā, tīri intereses pēc.

Tur jau tā lieta, ka tas ir vienīgais iemesls, kādēļ iet. Tādēļ arī tu aizgāji pie TS kolumbietes vai tml. Jo kur tu dzīvē citur to pamēģinātu. Te es tevi saprotu, jābrauc būtu uz Kolumbiju. Pie tevis, blondij, arīdzan vēl saprastu, bet  vairums šeit esošo iet pie parastām viduvējībām, tas ir traģiski. 

Vnk labākās nav problēmas atrast, arī bez saistībām, bez smadzeņu jāšanas, vnk jāmāk iepazīties...

Drīz ZB žetons būs godīgi nopelnīts

Ja kādam ir laiks un mācēšana var žetona dizainu uzzīmēt vai AI paprasīt lai uzzīmē

20038095 Nastja
Ierakstīts
1 hour ago, Ummis said:

Kāda skaudība. Jūs iedomājieties tikai ka ka neesmu ar mieru maksāt 300. Eiro 1h par sexa pakalpojumu jo to vnk nevaru atļauties. Nē pirmkārt ir runa par principiem un kaut kādu morāli. Arī jau tas kad tirk minēts ka konkrētā meiča šādi pelnas vielām.

Pa lielam pilnīgi vienalga cik tu esi gatavs maksāt. Marš uz Beztēmu - tur vari saprāta robežās izpausties.

20038095 Nastja
Ierakstīts
3 hours ago, Ummis said:

Te visi bij baigi neapmierinātie laikam par 150 varianta komentu. Nu bet paši vien esat vainīgi ka dodat viņamām tādus ciparus. Ja neviens neietu pa tadam cenām tad neviena i neiedomātos likt 300 eiro.h.

Tu uzprasies vai kā?

AsyaS (25) 25469924
Ierakstīts
17 hours ago, Ummis said:

Īsti laimes veči 3 oranžie. Gadijumā labi noorgasmējāt notērējot uz viņām trīs oranžos?

Es saprotu ka tev neapnīk, man gan tava beztēma visur kur pagadās jau ZB. Verdikts - ja gribi turpināt malt savu maļamo tad marš uz beztēmu, tur atradīsi atbilstošu topiku un vari moralizēt ievērojot noteikumus, ja spamosi citur vnk atrausi banu un visi tavi garadarbi dosies tev līdzi uz bana pasauli uz neatgriešanos.

Btw imports?

Vera/Katya (24 gadi) 29707235
Ierakstīts
1 hour ago, UeberMarginal said:

Vera (24 gadi) 297072**

Sludinājums (no www.puh.lv): https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-nezabyvaemyj-otdyh/8291205.html

Foruma meklētājs neatrada citu tēmu kura varētu būt par šo meiteni.

Pievienoto foto pārbaudīju ar Google un TinEye, nekas netika atrasts.

Price List
Час 150€
Пол часа 75€
Поцелуи,минет без резинки,69,Куни входят в цену
анал+50€,выезд +30€,фото и видео 40€,видео звонок 50€

Lūdzu padalieties ar Info ja kādam zināms kas vairāk.

Интересует качество услуг. Малоли солевая фея которая всё делает на отъебись. По внешке слишком хороший варик для наших широт.

pic_1.jpg

pic_2.jpg

pic_3.PNG

Sludinājuma screenshot'ā neredzu telefona Nr.

On 2/28/2025 at 9:09 PM, armani111 said:

Absolūti taisnība tev draugs,tikai ne jau visas sievietes ir maukas.Un šinī gadījumā nemeklēju mauku un līdz brīdim kad saņēmu video viss bija ļoti profesionāli nostrādāts.Bildi kuru atsūtīja,lika piedomāt par to vai tādas sievietes meklē kaut ko no šādiem saitiem,bet ir bijusi pieredze,ka tomēr meklē.Tapēc arī nonācām līdz video.

Morāle ir gaužām vienkārša.

Tad kad mazais draugs ņem virsroku loģiskā domāšana tuč iepaliek un tiek pieņemti dažādi stulbi lēmumi.

Starp citu,šodien biju policijā.

Izstāstīju visu kas un kā,kopā pasmējāmies.

Iesniegumu nerakstīju,jo īpaši jēgas neesot.

Čigānu atziņa: nezodz kur dzīvo

Neienāca prātā doma ka to nevajadzētu darīt no sava defaultā telefona?

Anna, 24932594
Ierakstīts
6 hours ago, JustinCase said:

Man prasīja četrus. Pagāšnedēļ. Laiki nesakrita, nosūtīja pie "draudzenes", kur tomēr aizgāju.

Izcenojums tāds pats.
Tetovējumu šai neatceros, bet līdzīga "Kisa(25)", pieņēma pat tieši tajā pašā numuriņā A.Kalniņa ielā.

Kas šitais par kokteili?

Viktoria, 2916****
Ierakstīts
1 hour ago, Flanker said:

Я не хочу бабки платить, чтоб открыть номер какой-то фейковой (возможно) барышни.

А кто за тебя должен их платить?

Но вообще тебе сюда:

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.