20038095 Nastja
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 22. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 22. maijs - Iemesls nav norādīts
pirms 1 stundas, Blondy teica:
Dzīves apbižotais , kuram maukas nedod pa 20🤭
jūs tikai gribat lai jum s tos 20 eiro ieskaita tāpat konta benzīnam tāpat?
pirms 1 stundas, Deina Lana teica:
Jums tikai tagad tas pieleca,ka šī vietnē ir par maukām,viņu klientiem un visu kas ar šo nišu saistīts ? Un kas no jūsu skata punkta te nav pareizi? Ka ar laša soļankas receptēm nedalamies, vai paaugstināta riska grūtniecību neapspriežam? Kas tas vispār pa personāžu, izskatās ka kāds sev psihoemocionālo peteni ataudzējis,un kad pms uznāk- sāk visas tēmas izpausties.
visās? vai tev kāda problēma ir tev kaut ko esmu nodarijis pāri ka tik traki uz mani tagad uzēdies?
pirms 1 stundas, Blondy teica:
Dzīves apbižotais , kuram maukas nedod pa 20🤭
pareizi saki maukas. tad jau tu atzīsti ka tu tāda arī esi?
20038095 Nastja
Ierakstīts
pirms 9 minūtēm, sioux1 teica:
Skaudība tevi nepadara krāšņāku un veiksmīgāku 🤣
Kāda skaudība. Jūs iedomājieties tikai ka ka neesmu ar mieru maksāt 300. Eiro 1h par sexa pakalpojumu jo to vnk nevaru atļauties. Nē pirmkārt ir runa par principiem un kaut kādu morāli. Arī jau tas kad tirk minēts ka konkrētā meiča šādi pelnas vielām.
20038095 Nastja
Ierakstīts
pirms 13 minūtēm, CountryMan teica:
Varbūt laiks izdarīt secinājumus, ja katra Tavas ziņas parādīšanās izraisa cepienu? Protams, mēdz gadīties, ka visi pārējie neko nesaprot, bet varbūt ir citādāk? Apsoli, ka padomāsi?
Es jau visu esu sapratis. Kontingents šeit ir bordeļotāji, bordelenes un in the end suteneri acīmredzot. Vardsakot uzskata ka vienīgais veids ir kā tik pie seksa ir nopirkt.
20038095 Nastja
Ierakstīts
pirms 2 stundām, Blondy teica:
Godātie , @Ummisun @Klukstkunilingus, jums laikam nekad neapniks spamot visos meiteņu topikos, kur nav slinkums . Ir taču Beztema , kur lieliski var pašapliecināties un apspriest jūsu svarīgas lietas . @Moderatorkungs🙏
Par manu spamošanu visos meiteņu topikos ir stipri pārspīlēts. Es sen te nebuju nekur neko ierakstijis. Pietiek man te ko ierakstīt ka visi sāk te nezkāpec cepties un kaut ko manā virzienā izgāzt. Acīm redzot es pieļauju ka bordļiem nepatik ka ir tādi kuri netērē 300. Eiro 1h vai apmekle eskortnieces gandrīz nemaz un iesaka to nedarīt.
20038095 Nastja
Ierakstīts
pirms 39 minūtēm, Klukstkunilingus teica:
Ej Ummi,tālāk meklēties.Mazums
Nu tu taa kaa gribēji zināt cik man jamaksa 20. Gadīgai? Nu ko es te publiski teikšu ko cik vai necik. Bet taalu no 300. Es nekad nevienai lai viņq cik gadīga un cik smuka nemaksātu 300. Eiro 1h. Jo tas nekad praktiski nebūty tā vērts uz 1h tik maksāt. Kaut tur būtu iekļauts vel kas bez sexa. Jautājums pretī tu ietu ar vīrieti kaut maksātu viņam ja viņš tev baigi patīk kaut 10. Eiro 1h bez sexa kaut?
20038095 Nastja
Ierakstīts
pirms 18 minūtēm, Klukstkunilingus teica:
Cik Ummim jāmaksā 20 gadīgai?🤔
Grūts jautājums. Atkarīgs laikam kāda 20. Gadīgā. Tapat līdzīgi ka 40 cita 20. Eiro uz visu vakaru jo nav jau viss tikai jarēķina cik dos. Ja ir kādas nebūt simpātijas tad sievietes ir kuras ir ar mieru arī vakaru pavadīt ar vīrieti tā kā naudas ziņā neko nesaņemot. Tas ka tagad ir komercija un citādi tas nav neko forši. Reāli ja negrib sevi pa prostitūtu pataisīt no ētiskas viedokļa no vienas puses vispār necik nebūtu jāprasa. Lai atnes vīnu vai ko tur un viss.
Piem. jautājums cik ummim jamaksā Klukstkunilingusam uz 1h? Varu privātā labāk par to cik jāmaksā 20. Gadīgai?
20038095 Nastja
Ierakstīts
pirms 28 minūtēm, Klukstkunilingus teica:
Citiem kaut pa 300€ ir pisiens,bet citiem pat par velti nav.🙄
Paskaidro es tevi nesapratu? Kaa tu to biji domājusi? Īsi sakot ir vai nu pa 300 vai nav vispaar? Tad tu maldies. Nezinu bet ummis tads "apdaliits" pat viņam nav jāmaksā par pisienu 300. 20. Gadiigai.
20038095 Nastja
Ierakstīts
Te visi bij baigi neapmierinātie laikam par 150 varianta komentu. Nu bet paši vien esat vainīgi ka dodat viņamām tādus ciparus. Ja neviens neietu pa tadam cenām tad neviena i neiedomātos likt 300 eiro.h.
minets , labs , labi darbojās ar mēli , sajūta kad centrifūga ieslēdzas.
sekss nu tads pašvaks , mēģinājām doggy , kaut kā augums nepasēja , nebija ērti , tad pamēģinājām missionary , un jā , elpa bisk sita virsroku , vajadzētu pie higiēnista pierakstīt viņas. 🤷♂️ beigas palūdzu vnk , lai pabeidz šepti ar muti , un to arī izdarīja.
lokācija 8/10
minets 9/10
sekss 5/10
Figūra 8/10
Vai es iesaku - Nu labs variants , ja vēlies minetu.
Marta 20408976
Ierakstīts
On 9.07.2024. at 21:29, riitastienisble teica:
Būs ļoti slikti. Ievedīs tevi neapdzīvotā dxīvoklī un uz salauztas kušetes piedāvās dev nopisties ar nesimpātisku, nekoptu krieveni. Pa tel runās latviete. Mūc tiklīdz izdzirdi šo adresi. Pašā daugavas malā atrodas.
Meklēju vīrieti nenopietnām attiecībām!!!!Esmu neliela auguma trešā izmēra krūtīm milzīgu dibenu, simpātiska atvērta visiem seksa veidiem, patīk kunilings.
Neatradu foruma meklētājā citu tēmu, kur šī būtne apspriesta.
Foto acīmredzami fake, bet gribējās notestēt.
Uzzvanīju, pēc balss riktīga ome, teica ka par stundu divi zilie, teica, ka pieņem centrā netālu no autoostas (nogrimusī titānikā?). Beigās nesarunājām laiku un pagaidām netiku.
Привет всем!!! Я в Риге!!! Приятная встреча с взаимными ласками, поцелуями в губки и приятным продолжением... Фото только мои!!!
Komukācija/attieksme - 8. caur Whatsapp. RU. Vienojāmies par 7 sarkanajiem uz pus stundu. Nav GFE, pēc procesa arī normāli parunājām. Laiku kontrolē bet neuzkrītoši. Ir laipna un sirsnīga. Sajūtas bija it kā pie labas paziņas atnāci, pa vecam draugam papisties.
Lokācija/apartamenti - 5. Ir kur mašīnu nolikt, kārtīgs studio dzīvoklis, labierīcības, tīrs dvielis. Viss it kā labi, bet vagonu iela samazina balles, ir neomulīga, nav anonimitātas, kamera kāpņu telpā.
Process - 7. Uzreiz ķeras klāt. pabraukā ar krūtīm, labs minets, jo cenšas un spēlējas ar mēli, procesā mainām pozas, visu dara ar aizvērtām acīm. Sten samāksloti un skaļi.
Izskats - 7. Bildes viņas, bet protams retušētas. Krūtis nav lielas, ir rētas no palielināšanas, nav stingras, āda uz vēdera nedaudz nokarājas, bet nav traki, nav riepas, rēta pa visu vēderu, dibens smuks, vidēji liels, stingrs un ciets. Īsa, nav tieva, bet nekas nekarājas. Seja, kopta uz saviem 38 gadiem, balti zobi. Īsta cougar, laba mature.
Vai iesaku-vienu reizi var izmēģināt ja patīk mature, cougar, milf. Vai iešu vēl - ja nebūs citu labu variantu.
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 22. maijs - Iemesls nav norādīts
jūs tikai gribat lai jum s tos 20 eiro ieskaita tāpat konta benzīnam tāpat?
visās? vai tev kāda problēma ir tev kaut ko esmu nodarijis pāri ka tik traki uz mani tagad uzēdies?
pareizi saki maukas. tad jau tu atzīsti ka tu tāda arī esi?