čau, biedri! Noreaģēju uz vienu no pēdējiem aktuālajiem sludinājumiem un paviesojos pie Heidy. Jau vairākus gadus esmu redzējis viņas sludinājumus un nekad negāju, jo jutu, ka nebūs tas, kas ir foto. Komunikācija raita, lokācija adekvāta. Meitene kopumā izskatās ok, bet mani riktīgi izsita mutes kopējais stāvoklis tāpēc priecājos, ka viņa BJ kā sugu neraujas sniegt. Dodamies uz guļamistabu, kaut kāda nedaudz jocīga uzsākšana, bet tiekam pie rezultāta. Otrais raunds krietni ilgāks, jo interese lejā un nodarbojos ar sportu, taču tāpat nebeidzu. Principā izmaksu un snieguma attiecība varētu pat būt samērīga, bet tā kā tur pabiju knapi stundu, jo divas toč negribējās, tad manuprāt tāds 0.65/1 variants. Vairāk neiešu, jo gaidīju vairāk aktivitātes, vairāk maucības un visu to par ko mēs maksājam. 14 rozes varu atdot draudzenei, jo pat tur aktivitāte būs labāka
Sveiki @oskars223322, vari mazliet aprakstīt izskatu? Vai atbilst bildēm ko sūta uz pastu?
Sveiki, nesen biju, foto atbilst, ap 25 gadiem, tieva, augums ~167, labs dupsis, mazas krūtis, kuras ar gadiem jau nokārās, mazs dzīvoklis pie origo ar visām ērtībām. Es ieteiktu, ja esi dupša cienītājs
Ierakstīts
Sveiki @oskars223322, vari mazliet aprakstīt izskatu? Vai atbilst bildēm ko sūta uz pastu?