ZAGLE UN NARKOMANE. 26733169 25342185 Reklamejas ka JANA prasa vienu oranžo par masazu. DZIVO ILUKSTES 6 DZIVOKLIS 12 Otrais stars. PODJEZDA nr. 1 Ar cipariem 1-63,
Tak sen visiem ir zināms, ka ir viens, nu varbūt arī ka vairāki mudaki, kuri piespamo puh ar šadu info par meitenēm, kuras viņam (viņiem) nedod par brīvu!
Vispār jau uz Liepāju bliezt caur Tukumu-Sabili-Aizputi ir krietni patīkamāk nekā pa psihopātisko Liepājas šoseju. Bik līkums, bet krietni patīkamāk. Bet tas nu galīgi nav par šī foruma tēmu.
Vēl labāk ir atvilkt pa diezgan svaigo Tukums- Kabile- Kuldīga piķi. Un tad tālāk uz Liepāju.
Masāža Tavai labsajūtai. Piedāvāju visa ķermeņa relaksējošo masāža, kura ir īpaši patīkama, ja ir vēlēšanās atpūsties no ikdienas steigas un stresa. Relaksējošā masāža lieliski nomierina ķermeni un prātu. Pēc šādas sevis palutināšanas garantēts liels enerģijas lādiņš jauniem darbiem. Labiekārtotas telpas ar dušu. https://www./msg/lv/home-stuff/health-beauty/massage-services/relaxing-massage/ldhpg.html
Tālrunis: (+371)29-396-902
Sazvanīt nav izdevies, uz sms un epastu neatbild. Pēc numura un bildes ar neko neatrodu.
Jaa, no slaidajaam nav bet dziljo noveerteeshu uz 8/10 - iesaku vinjai privatstundas pasniegt citaam;)))konvejers - jaa, bet attieksme bij ok... Vismaz pagaajushogad kad biju.
DraUdzeni gan neredzeeju un nezinu kaada taa - slaidaaka?
Ta nav tur nekāda dziļā mineta. Kaut ko mēģina, bet ne īpaši sanāk. Man nepatika.
Gribat dziļo, ejat pie Helēnas, ja pieņem!
Nopietni ? Tik labs dzilais minets? Heh, konkurente uzradusies...
4sex.lv parādījusies meitene (darbone), kas piedāvā sākot no mineta auto par 60 eur, beidzot ar kopīgi pavadītu nakti par 400eur. Pēc bildēm šķiet, ka ir ok. Bildes meklētājos neatrod.
Numuru ar viņa sarakstē nedod. Ir doma viņu paņemt, bet ir čujs, ka tur kkas nav tā kā vajag.
Varbūt kāds ir ticies ar viņu un var ko pastāstīt?
Bildes if publiski pieejamas 4sex.lv un nav privāti sūtītas!
Sazvanu, sarunāju laiku un braucu ciemos. Norunātajā laikā esmu klāt, zvanu- šī neceļ. Un tā es kādas 15 min uz tā stūra notusēju, beigās nospļāvos un devos prom. Tā arī neizdevās sazvanīt.
Ierakstīts
Meklētājs priekš kam domāts?