Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vera (44)
Ierakstīts
pirms 4 stundām, Amu teica:

наконец побывал у неё, приятная такая женщина , мне нравятся милфы 40+

она худенькая миниатюрная , сисек только у неё нет , большие половые губы приятные такие , по телу она ваще как молодая , обвисшей кожи я не видел и целлюлита нету , трахаться даёт во всех позах, и куни можно  из "гнезда" не воняет абсолютно запах здорового влагалища

У других проституток очень резкий и острый запах , а также и запах гнили бывает , А у Веры всё чисто , приятная женщина  , чистенькая мне понравилось , конечно поеду к ней ещё потрахаться были бы деньги лишние , но несколько раз в год можно позволить себе такое удовольствия но не более 3х раз в год.

Фотки в анкете её вот это фото оно актуальное , многие фото конечно старые , но фигурка у неё класс- я не ожидал , что меня встретит настолько  стройная  женщина, ну на лицо да ... видно возраст берёт своё уже  и это она ещё под косметикой  но губы помойму накачены - скорей всего да , на лицо она обычная зрелая милфа - ничего страшного   и некрасивого там нет , назвать некрасивой её нельзя обычная средних лет женщина  с хорошей фигуркой .

28893374.jpg

Īsti nesaprotu, kā var līst nepazīsamai/svešai sievietei pežā?

Link to post
Roxya
Ierakstīts
3 hours ago, Konfekshu_meistars said:

Nedaudz par Roxy.
Komunikācija pa epastu ļoti sakariga un atsaudziga.
Tikšanos viņa piedāvā pabriesmīgā Āgenskalna viesnīcā kas izmaksā extra trīsdesmit naudiņas. Ieraugot viesnīcas numuriņu un gultu nedaudz pazuda apetīte bet nu kad samaksāts prom laisties vairs negribas. Pati dāma izskatās pec tipiskas pelēkās latvietes, neliela auguma, ap 40 gadiem vai pat drusku vairak. Bezgaumigs un haotisks matu sakartojums, seja ļoti ļoti viduveja tā ka uz superigu porno milfu var pat necerēt. Pārejot pie intīmā, kā lielākais mīnuss laikam ir krūtis, mazas, izźuvušas pankūciņas. Augums kopuma ciešams, ņemot vērā cenas, vecuma attiecibu. Liekais svars nav bet nu meitene manāmi ar sportu arī neaizraujas.
No visa procesa negaidīti labākais laikam bija mutiskais process, ar muti skafandru viņai sanak pat ļoti labi uzvilkt, sūkā kaislīgi, intensīvi un dziļi, kā vēlāk secināju ka pat drusku par traku, jo pec viņas mutiskajiem darbiem ar zobiem vēl pāris dienas nācās pimpi slēpt no sievas.
Tikšanās mērķis ar Roxy bija izslavētie dupša prieki. Caurums labi iestrādāts un jau vizuāli uzmetot skatienu var redzēt pieklājīgu nobraukumu, kas protams bija mīnuss, bet nu ko var gribet no meitenes kas sludinās kā bezizmēra anālais caurums. Principā tas dēļ kā nācu lika vilties, kompresijas pakaļai tikpat kā nekādas, pozu izvēle protams piedod savu šarmu, bet nu jāsaka ka standarta caurumā viņa pat likās čaurāka. Karoče pazuda man interese pēc 15minutem un pārgāju atpakaļ pie mutiskās daļas kur uzreiz ari eksplodeju. Šis laikam ir unikāls gadijums, kad orālā daļa pārsit anālo un ar visu to ka nekads fanāts orālajam neesmu. Sūkā labi, dziļi, olas laiza, rimmings superigs un finišs uz sejas.
Ņemot vērā ka nedabūju lidz galam to ko biju sacerējies tapec no otra piegājiena atteicos.
Ja vizuālajā nesekos nekadi uzlabojumi tad vairs neiešu.

Komunikacija 9/10
Seja 4/10
Augums 4/10
Oral 8/10
Sex 7/10

Ja mītne 30€ + 50€, tad sanāk padārgi

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.