Biju aizbraucis kadu 1.5 gadu atpakal..,jo bilde uzrunāja...šausmas,sakuma vel pie poģa nacas nogaidit kadas 15 min...pec tam ka atvera durvis tā es aizgāju...pilnigi nekadas lidzibas..gaļa ar acīm.... fui
Un kārtējas fake bildes..nu riktīga kaza.,pie sarakstes apgalvo ka bildes 100% vinas peronīgās..besī tadas šmaras! Vai tiešam vina ir tik briesmīga ka nedrīkst sevu bildi rādīt..
I'm a beautiful, young and intelligent girl. I'm open-minded, sexy with natural body. You'll get high-class service, without rush and with a pleasant talk before. I'm very cautious about anything that will happen between us! I'm available for an outcall on weekends. Contact me - arielriga666@gmail.com
biju man ar reize ar viu panemu uz nakti.... cena super kadi 100 ls toreiz bij bet strada super traka uz sexu oralais loti labs....sex ka vien velies!! noteikti kad busu Lv atakl
Ierakstīts
Biju aizbraucis kadu 1.5 gadu atpakal..,jo bilde uzrunāja...šausmas,sakuma vel pie poģa nacas nogaidit kadas 15 min...pec tam ka atvera durvis tā es aizgāju...pilnigi nekadas lidzibas..gaļa ar acīm.... fui