Esmu bijis. Man patika. Tā blondā baigais spridzeklis. Tā kā sex ar 2 nebija bijis, tad gāju vairāk zināšanai. Otreiz tāds pasākums nebūtu interesants, jo tomēr nav 2 pimpji.
Meitenes komunikablas, draudzīgas. Foto sūta uz e-pastu, tā kā par vizuālo paši variet spriest. Katrā ziņā foto atbilst.
Aicinu tevi uz romantisku tikšanos Rīgas klusajā centrā! Esmu slaida,kopta, simpātiska,kaislīga brunete, man ir 27 gadi, augums 167cm, 50kg. Piedāvāju masāžu, orālo, klasisko,anālo..1h/150EUR..Ja esi zolīds kungs, kurš vēlas atslābināties un izbaudīt kaislīgus mirkļus kopā ar mani, zvani un vienosimies par randiņa laiku. Dzīvoklītis ir kopts, kārtīgs, omulīgs.. .un bilde atbilst realitātei. Uz tikšanos
Tā kā bilde nav īsta, tad nepievienoju.
Atrašanās vieta - bijusī Klijānu (tagad adrese pārsaukta par Kluso ielu) ielas slavenā māja.
Kāpēc ir jāpiedirš forums ar to ir vai nav vērts maksāt? Cilvēks prasīja padalīties ar info ar smukām meitenēm virs 150 eur. Ja nevienam nav varianti, tad nafig kkādu beztēmu te likt iekšā. Man arī interesē vai bez Adeles un vēl 5 apspriestām meitenēm ir pieejams.
Zhuljix, negribu nevienu nolikt vai man lidzigi domājošos, celt gaismā, bet šajā businesā darbojas vispāreji principi - dārgāka prece vienmēr būs labāka (80% vismaz, bet gadās arī izņēmumi). Personīgi es nevēlos tērēt laiku un meklēt vienu no 10 variantiem pa 40-60 EUR, jo vienkārši tam nav laika un vēlēšanās. Man ir daudz vieglāk sakrāt 1-5 kontaktus ar 150 EUR un uzzvanīt, kad ir nepieciešamība un prakstiski vienmēr dabūt vēlamo, jo meitene pa 150 EUR ir gatava pielāgoties visiem laikiem un vēlmēm. Pie tam pa 150 var dabūt meitenes, kurām šis business nav pamatnodarbošanās , bet hobijs (bauda ar piemaksu). Negribu būt augstprātīgs, bet atgādināšu vienu vecu patiesību - katrs izvēlas sev preci/pakalpojumu pēc savas rosības, tā, ka te tev atbilde.
vienīgai kam piekritīšu ir tas, ka Latvijaa ir reāli mazs tirgus un tapēc tik sūdīgs piedāvājums...
Tikai šoreiz diez vai tas būs par minēto meiteni. Meitene diezgan lecīga un tēlo no sevis baigo svētuli. Tā jau viņai maksā piķi, bet vēl piedevām bez vai neērti jājūtās. Mani noteikti nepārliecināja (nu vismaz par tādu piķi).
Aspratis! Tipa LV butu ahuni daudz variantu, ko nemt. Es domaju tadas, ka patikami skatities. Es labak vienreiz aizeju pie tadas nekaa pie 3 nekadam. Domaju, ka par tadu summu vina ari ipashi pulksteni neskatas. Vienigi shkrobe, ka tikai klasiskais un parasts minets. Butu vel vismaz analais vai dzilais - vispar butu super.
Ierakstīts
Tetuvējumi ir un slaida nav, tā kā varētu atbilst tavam aprakstam.