Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
2 hours ago, hei said:

Piedāvājums jau arī kosmisks.😊

Nemazgātu pīzdu laizīt ar nazi pie rīkles un pavadošiem saucieniem- schneller, schneller Piderass! Schneller piderass. Un to visu pavada suņa rejas.

Kārtīga Latvieša sapņu piedzīvojums jebio.

Tu varbūt jau spaidi pusmīksto. Es pass. Piedod.

Alise 27 Valmiera - 25455693
Ierakstīts

Puh Sludinàjums

Ja kopts opcija bez gumijas orāli ar beigšanu!

Komunikācija. 
Samērā strupa. Atbild īsi. Palika iespaids par augstprātību

Lokācija- 
Valmiera centrs. 

Bildes-

Atbilsts 100%. Sajūta, ka par gadiem melojusi. Vairāk uz 30 velk. Ieteiktu nomainīt to sarkano ņieburu. Ja vienā guļ ar visiem, tas nu nav higiēniski

Minets-

Ar gumiju. Sāk centīgi, taču pec laika sāk haltūrēt ar rokām. Mēģinot pieturēt aiz galvas un stumt dziļāk. Izrādīja nepatiku. Face fuck nekādi. Rīstās un punķojas. Ne ar ko nepārsteidza. Vienkāršs vidusmēra minets

Poza 69-

Debiloīdu opciju nemēģināju. Droši variet izpausties- to piedāvā. Pēc tam izstastiet, kā mana pipele garšo!

Sex-

Par cik pēdējās dienās ir bijuši padaudz šāvieni, tad paņēma ilgāku laiku līdz beigām. Sākām no mugurpuses.  Vagīna ok- diezgan stingra. Augums, kā jau pēc bērna. Dupsis stingrs, krūtis arī. Pati nedaudz apaļīga. Tālāk turpināju šķērītē, cowgirl. Elso un vaid diezgan samāksloti. Aizliekot kājas aiz ausīm un spēcīgi pisot, sāka vaidēt nesamāksloti un palika sajūta, ka kulminēja. Tad atkal no aizmugures. Liek rokas uz gurniem. Laikam sāp, kad triec iekšā spēcīgi. Tādā pozā arī piemaucu zābaku. Un tas arī ir visestētiskākais skats šai dāmai.

Higiēna-

Nakādas smakas, zivis, pumpas nemanīju. 

Kopējais verdikts-

Minets -5,5/10

Sex- 7/10

Izskats/ higiena -7/10

Izmaksas-

10 O, bet ja godīgi tad 6-7 O vērts pasākums. 
Vai atkārtošu? - Nē. Nav nekādas odziņas. Parasts standarta pisiens.

1509A05A-11BE-4FC3-8F08-4C0FFF669034.jpeg

Sallija44 /4sex.lv
Ierakstīts
18 minutes ago, skvirtoman said:

Resna? Bilžu nav, nekā nav, kautvai vņešku būtu normāli parakstijis

Slaida. 
taču atver portalu- ieraksti mekletājā un ari bildes būs.  Bezpalīdzīgās būtnes… ta sieviešu nav, ta tā nav. Viss ir.

p.s

pat slavenā dūdiba manīta cēli brienot pāri tiltam gaujas, sarkanā kamzolī. Tā lai pa gabalu var pazīt. 🐝

Sallija44 /4sex.lv
Ierakstīts

Sallija44 no 4sex.lv

Bildes privāti sūtītās nepublicēšu/ nepārsūtīšu!

Nr privāti iedoto nepublicēšu/nepārsūtīšu!

Jautājiet viņai pašai!!!

Norādītais vecums- 43

Komunikācija- vienkārša, atvērta.

Bildes vs īstenība- 100% atbilstība.

Lokācija- Valmieras apkaime- precizēs pati jums sarakstē.

Vienojāmies par klasiku un minetu. Piedāvājumā arī anālais. Auto tiek darits viss, bet arī uz jūsu vietu gatava. Manā gadījumā cena- seši O. Auto nodarījām lietu.

Satiekot sieviete atbilst saviem gadiem. 40+ slaidas miesas būves. Vecums domāju atbilst.. +/-2 gadi. Ticamākais ap 45. Augums labi saglabājies. Kvalitatīvs silikons ielikts. Krūtis labas! 

Kad izģērbās, protams savas krunciņas utt. Bet viss normas robežās. Nav 20 gadīga meitene. Ķermenis slaids, kopts. Ar higiēnu arī viss ok. Nekādas smakas/zivis utt nemaniju.  Kategoriski tikai ar prezervatīvu, ko pilnībā akceptēju un atbalstu!

Paludza atļauju uzvilkt zābaku uz īsti nestavoša. OK! Devu akceptu. 
Minets-

Tas bija pārsteigums. Pēc brīža jau bija face fuck. Lîdzīgi M91 stilā. Ļaujas visam. Nost neraujas, nehaltūrē ar rokām. Strādā tīri ar muti. Nekur nesteidzas. Ta arī ar minetu viņa mani piebeidza. Pat vāveri vairs negribējās. Neko, saņēmos. Domāju dēļ biedriem notestēšu vāveri. 
Vāvere- neizstaipīta, stingra. Kniebjas ar azartu un visām skaņām. Protams uzspēletām. Bet tas netraucēja. Par cik lēkāja klēpī ar seju pret mani, tad bonuss bija tiešām labas krūtis. Ko paspaidīt.  Par cik viņa atsūkāja tā, ka es uz pauzes paliku. Pēc īsa brîža arī piemaucu zābaku viņā iekšā. Arī laika īpaši nebija.

Papļāpājām, aizvedu uz sākuma lokāciju un šķīrāmies.

Auto vairs nē- bet gultā gan atkārtošu ar viņu. Un veltīšu vairāk laika. 

Izskats- 7/10  (savam vecumam ok)

Sex- 7/10  (cik nu bija)

Minets- 8/10 stabili. 9 nedošu. Ja nakamo reiz tas pats. Tad stabils 9.

Izturēšanās- 9/10 

Nestaidzina, nehaltūrē. Un neumņičī. Dara savu ,,darbu,, bez liekas filozofešanas.

cena.. auto par daudz.. bet ja ilgak laika pavadītu… ir ok. Pa to pasu ciparu gultā ir labs deal.

mīnuss vienīgais. Nebija līdz salvešu. Bet man par cik bija..  tas ok. 

65D4B283-83F6-4E08-B794-EE79D8C92E0E.jpeg

Alina ( Okijana ) 269000**
Ierakstīts

Nu her zin vai viena un tā pati.

Puh

Domāju jāizved džigits pastaigāties. Uzpeld šī. Nu pie viena domāju, atpizģīšu šokolādes aci, tā lai jūt (izrādās nedod).

Pavēra durvis būtne ap 45...  34 redz sludeklī.  Maza auguma radība. Pats ace ventura noskurinātos...Nu i hujs ar viņu. Caurums ir caurums. Ne jau pie altara jāved. Kko vervele sava valoda.. neko ipasi nesaprotu, bet, kā jau mineju... sapratu, ka jaiet dzigits nodušot un dirst laikam nevareja. Ja jau atvilkos, kamer trenkāju ļengano dušas želejā, domaju mok pisties no šejienes. Be ka jau, ta jau. Velkos ara, radu lai stutē stanoku un vispār ar tukšu muti nav labi ciemiņa priekšā bolīties. 
Tā gumiju vilka, ka nesapratu bleģ. Zalupu norāva, vai kkadu aitas zarnu izrakusi bija, ko izraut. Zeleja, zelēja.. dazeleja. Griezu aukšpēdus un stutēju iekšā... cieši... tas labi. Un sausi. Pisu, pisu.. ble viena bridi pēc degošas gumijas sāk ost... smēre-0.

lai nepiecepās gumija pie pipeles, nācās, kārtīgi atkrēpoties un ielaizt labu zaļo pežā.

nu lūk... cita diršana, kad bikses novelk.

sāk kko cīkstēt, ka pa ilgu utt. 
domaju, ah Tu. Ne jau zvejnieku laivā dirst mācīs Te. Atštaukāju peteni labi. No zaļā, pat burbuļot sāka. Šokolades acs vēlēšanās pārgāja, kad ieraudzīju pašu putraimu ganģi... izskatījās, kā kaķis, kad spalvu kamolu atvemj...

nu i nah. Astoni o pa pipelem... un sadedzinats prezis.. 

Te Tev nu bija dāma ar atsauksmem.

Krista (19), Sigulda
Ierakstīts

Nezinu. Pat nepiedavaja bez preza. Lokacija psc. Kkada meza vidū kur ,,kultūrslānis,, PSC vienk. Slaida, krūtis ok. Dara visu ok. Nesmird, tīra. Hvz... tā otra uz minetu labāka. Bet nu ne jau 70 auto. Pilno setup pa 50 var dabut. Nu nav no trakakajiem variantiem. Gadi 20+ ap 23/25 varetu but. Redzams ka sīkais bijis. Pēc sejas babyface. Augums labs. Krūtis smukas. Nezinu... ja kkas nepatik tad vālējat 50+ gadīgās pa 50euro un vairak.

Iesakiet Labu
Ierakstīts

Man vinas vajag biznesam,veiksmigam darijumam. Pats nekad muza nesmu maksajis un netaisos to dariit. Ka sakuma teicu nevajag jaukt,lieta,absoluti dazadas. Vienkarsi teicu sakara ar to ka izmeklejos liks,bet izrada te katram ir zinama kada leeta... Nezinu,kas ir labaks tonis.stastit par izmaksam,vai to ka drazu maukas

Iesakiet Labu
Ierakstīts

NoLimits

pareizi raksti-pilnīgi piekrītu tev, ar cipariem.. paņem meiteni uz nakti vidēji pa 60 latiem stundā.. tur arī ir tava summa, nekas astronomisks..

Vienkārsi nedaudz pārprati-Te panesās teksti-Ta jebkura tur darīs visu ko gribēsi, ja pavicināci sotaku, ja 150 tad vispār čurās karstu-nu nav tā :rolleyes: Viņas arī ir cilveki pa lielam. Turpat vai viņai jāsaka paldies , ka vispār uzmanība pieversta-ja runātajājiem 100-150 ir liela nauda-nu ko lai saka :rolleyes:

Iesakiet Labu
Ierakstīts

Nu labi, domāju lielākā daļa te no mums esošajiem IR precējušies.

Bet tas neatceļ faktu, ka maksāt kaut kādai mauķelei 400 Ls ir perebors. Par tiem 400 Ls nedēļas laikā var atrast divas 18 gadīgas draudzenes kuras būs pārlaimīgas uz divām par nakti saņemt pa 100 - 150 Ls. Un darīs viņas VISU kas Tev ienāks prātā. Nevis atstrādās ar domu - es tak esmu VIP a Tu esi mazs smerdelis neveiksminieks kurš man maksā naudu par to, lai tāda karaliene kā es tev paņemtu mutē.

Tas ir jums pietiek-, atiecīga statusa cilvēkiem arī vajadzīga komunikācija, un izskats, otršķirīgs ir sekss

Atrodiet uz nakti pa 150 inileģentu, koptu ar ļoti labām svešvalodu zināšānām un uzvešanās kultūru. Ir dažadu līmeņu cilvēki ar dažādām prasībām, kas jum sliekās nesaprotami un dīvaini citiem ir normāli. Un tie citi aiz šausmām noskurinās, par 97% sieviešu kuru pakalpojumi ir redzami sludinājumos, vai apspriesti šeit. Nevajag salīdzināt divas absolūti dažādas lietas ;)

Man ar komunikāciju viss ok tikai vajadzīgajā līmenī sieviešu vienkārsi nav-2 nedēļas meklēju, kamēr atradu -un arī man liekas viens no labakajiem piedāvajumiem, kas vispār ir pieejams mūsu valstī..

Cilvēki kas maksā 400 latus par nakti nepelna mēnesī ne 500, ne 5000, Pa lielam tā viņiem ir sīknauda.

Došu 100 latus tam kurš piespēlēs man meitenes, par 100 latiem naktī- Kas atbilst augšminētajām prasībām-nopietni ;) skaidrā naudā uz rokas samaksāšu bez jokiem, vajag 4 meitenes, kādam ir iespēja dabūt 400 latus-uz priekšu :rolleyes:

Pedāvājums spēkā līdz 5 augustam, nedēļa, kā te dažs labs teica..

Prasības, foto, maza intervija, un pāris minūsu ilga telefona saruna ar katru no meitenēm. Jebkāda neatbilstība foto utt jau pie tikšanās ir viss,-brauc mājā

Piedāvājumi laikam birs man kā no gaisa-rindā stāvēs

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.