Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
"krista" (34) 24900635
Ierakstīts

Kaut kad biju aizčāpojis pie "Lauras" 24938573.

Īsumā, kārtējo reizi pierādījās, ka par vienu sarkano nekas labs nebūs sagaidāms, visticamāk. Ar retiem izņēmumiem par to summu gadās kaut kas daudz maz sakarīgs. Varbūt es izlutināts, varbūt vecums tāds, bet lieku 5/10. Principā vajadzētu likt mazāk, varbūt pat reāli 3/10, bet ok, es pieklājības pēc likšu pie viduvējībām, jo pats jau vainīgs, ka piekritu palikt. :) Un varbūt kādam liksies labi.

Par pašu lietu. Diezgan ātri sarunāju caur vatsapu. Lokācija nebija tālu no manis tajā brīdī. Izdomāju aizčāpot. Pēc 15-20 min biju klāt. Sazinājos vēlreiz. Saka, ka jāuzgaida mazliet. Tā, jau pirmās pazīmes, ka nebūs īsti ok. Bet labi, piekritu pagaidīt. Pēc apmēram 15 minūtēm saņēmu ziņu un norādes, pa kurām durvīm jāiet iekšā. Ienācu apartamentos. Tur viss diezgan labi, lieku stabilu 8/10, varētu pat 8+ ielikt, bet ok, saliekamais dvieļu žāvētājs ar drēbēm, utt., virtuvē/koridorā mazliet novelk uz zemi un vairāk par 8 nelieku. Tālāk.  Ātri sapratu, ka dzīvoklī vēl kāds ir. Vēl kāda darbone. Kamēr biju dušā, tikmēr vēl kāds ienāca/izgāja, meitene mani tikmēr "pieskatīja" dušā lai netīšām nesatiekamies. Par to vismaz neliels pluss. :) Pats process diezgan operatīvs. Mazliet ar rociņu, mētelītis, mutiskais, jātniece, misionārs, mutiskais, doggy, finišs uz krūtīm. Viss. Nekādas izdomas, nekādas dzirksteles, vienkārši ātri pastrādāja un nobeidza. Nu nekas, šāda pieredze arī ir pieredze. :) Pēc procesa uz dušu. Kamēr gāju, blakus istabā dzirdēju otras darbones skaļo darbošanos ar kādu citu comrādi. Viņa tupeles sastapu pie ieejas durvīm. Funny. :D Bet poh, tas viss iedeva man nepieredzētu pieredzi. No durvīm līdz durvīm sanāca 30 minūtes. Express variants. Laikam "pieci0" variantiem tas normāli. Ā, jā, bija sajūta, ka meiča bij mazliet % iešāvusi kaut ko "drosmei". Bet par cik es pats pēc pāris gaišajiem karstā dienā, tad tam baigi nepievērsu uzmanību.  

Nekas, man jau noskatīti pāris 120+ € varianti. Izskatās, izklausās jau daudzsološi.  Taču jāsaka, ka viens tāds variants tajā dienā bez brīdinājuma nolēca no pasākuma. Pagaidām vēl blacklistā nelieku, bet warning tiek izrakstīts. :) Nācās ātri meklēt kaut ko vietā. Atradu ko atradu. :D

Kaut kā tā. Peace! 

Vip Relax 27221155 [Intim.lv][Intimmeitene.lv]
Ierakstīts

Da labi, par ko cepiens? Katrs izklaidējas kā patīk, var atļauties vai vadoties pēc sava spiediena riekstos. Ieejot parastā striptizņikā var ne tikai 3 sotakus atstāt, bet palikt pat bez šāviena. Domājams, tā vieta vairāk uz ārzemniekiem tendēta, tāpēc tāds price. Vismaz skaidrs, kas tur notiek. Jau kādu laiku biju domājis tur iegriezties, tak tagad vairs neesmu pārliecināts, vai man to vajag. :) Paldies par atsauksmi.

Anzelika Vai Privatno, Tel. 22104808
Ierakstīts

Ir kāds bijis? Bildēs laba. Bet gan jau kārtējais feiks...

СЕКС + ХОРОШИЙ массаж .

Я cтройная , БЛОНДИНКА С БОЛЬШОЙ ГРУДЬЮ , звони и приезжай.

Фото реальное ! Центр. Парковка. Mob ... 2 2 1 0 4 8 0 8

http://kurtizanka.lv/?cid=18&component=profiles&mod=view_profile&id=3089

http://kurtizanka.lv/?cid=18&component=profiles&mod=view_profile&id=3089

post-8713-0-38587700-1441712489_thumb.jpg

post-8713-0-77234900-1441712496_thumb.jpg

Masiere No Ss.lv Vangažos 28934672
Ierakstīts

Esmu bijis vairākkārtīgi!  Joskem piekrītu, ir vērts apciemot!  Var redzēt, ka pati arī uzvelkas ne pa jokam, jā līdz seksam neesam nonākuši, taču visu cieņu, figūra mmmmmm

Par to uzvilkšanos es nu nebūtu tik pārliecināts, bet "pareizos" tekstus un emocijas ir apguvusi diezgan labas aktrises līmenī. ;)

Masiere No Ss.lv Vangažos 28934672
Ierakstīts

Šitā regulāri reklamējas. Daudz dažādas bildes liek (viena un tā pati persona) tā ka varētu būt īstas bildes.

Izskatās jau lieliski, bet neesmu vēl sadūšojies ciemos aizbraukt...

Varbūt kāds ir pabijis?

Bildes ir īstas. Meituks diezgan simpātisks, bet nu nav vairs pirmā svaiguma. Ap sorokovņiku, manuprāt. Nu... 35+. Krūtis gan - lielas, stingras un smukas. Vāverē pīrsings. Ar pirkstiem neļāva iešļūkt, bet ar mākslīgo gan pati piedāvāja padarbināt. Ja runā, varbūt var sarunāt kaut ko vairāk, man nebija tāds mērķis.

Kristīne 29811534
Ierakstīts

Vai kādam ir idejas, kur ir palikusi šī meitene My link ? Vēl pirms kāda laika sludinājās zem telefona numura 26844005. Bāzējās Imantā, Kurzemes prospektā.

Kurzemes prospektā vai Jūrmalas gatvē? Kaut kad bija viena Kristīne blakus (netālu) no veikala Krūza. Tagad arī pazudusi, laikam atradusi sev bagātu uzšāvēju un ar arodu vairs nenodarbojas. :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.