Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Mekleju veco darboni Tija
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Jeeeday teica:

Varbut kads atceries so darboni? Vai vina joprojam strada ka dazadie bez reklamas? 

 

543507.jpg

O,joooop, actors gan mana pirmā anal pieredze ar šo un vislabākā, nu tas bija gadi 15 atpakaļ, kā tagad atceros viņas zelta aci, viss bija līmenī, kā tagad acu priekšā atceros kā viņa miedza ar viņu,nu Tu uzsiti asinis, atceros tas pasākums maksāja 45Ls, pilna H bez gaudošanas 2 mieti! Un viņa bija viduslīmenis. Attieksme bija līmenī jo pa ārzemēm dzīvojās, a tur bargās bordeļa saimnieces vienmēr klienta  pusē, šī man tā stāstīja, domāju ka nav LV, ja būtu reklamētos, varbūt kļūdos, bet variants bija labs.

Link to post
Diana 24830827
Ierakstīts

Yo, pastāstīšu savu viedokli, par šo feju, pēc apmeklējuma, pieņem pie Jūgenstila pērles, apartamenti, normāli prieekš tādas nodarbes, tā kā gribēju uzvilkt to dien Sabrinku, bet šī nesaprotami ik pa laikam mainīja nr, nekādi nevarēju sakomunicēt a vienacis grib nospļauties, tad krita izvēle uz šo, nu tā jā dāma pēc sejas nepārāk, kas sludekļu bildēs labi noslēpts, liekas ka bija baku pēdas, bet kā minēts ir daudz grimma, labi augums tiešām labs krūtis kā 20-25 gadniecei 1,5izmēra tādas kas liekas vēl aug nav ieguvušas savu formu, tā kā tas viss apmierināja, paliku uz pusH jaunpēc pirmā dialoga teikuma varēja saprast ka tante jau sen ir biznesā, un jāsaprot ka tu maksā par viņas laiku pavadītu ar viņu, karoče stīvē gumiju uz mīksta vienača, tas jau ir -, kad mēģina palīdzēt saka ka ja sama sdelaet, nu i attiecīgi uzvelk tā ka vienacis stāv, bet baigā kaifa nav, dažādas pozas paļurkāju pabaudu vizuālos efektus, saku lai pazelē tā vismaz mute būs ciet, nomaina gumiju un skatīties uz viņas pakaļu un spaidot pupus izšāvu šai mutē. 
Es vairs neiešu, ja gribat apsakatīties uz labu augumu  domāju ka vismaz 35 gadīgai,tad lūdzu. Septiņdesmit ziedi par pusH.

Link to post
Nika (25) mol***@inbox.lv
Ierakstīts
pirms 7 stundām, MotoKing teica:

Es tev teikšu tā. Protams ir dažādi džeki 🤣🤣 šeit ne viens ne rakstīs ka laiza

Šai nodarbei man ir ierindas meičas, vai Tindernieces, ja man to gribas, tad tikai ar tādām, un kuras pēctam pašas uzprasās, uz to lietu,kāpēc es eju pie pērkamām, nu tāpēc lai viņas mani apmierina nevis es viņas, es baudu procesu ja tas fejai padodas un augumu, atzīšos man ir bijusi viena pērkamā kurai esmu nodevis pa sāļo ar mēli, bet tas bija sen, plus viņa bija no dārgā gala, un nodarbojās ar piepelnīšanos pēc pamatdarba, tajā laikā viņas vecuma dāmas dzīvoja pa klubiem un zinu ka no tām varēja lielāku buķeti noraut kā no viņas. Katram savs, lai veicas.

Link to post
Eva (25) 24864374
Ierakstīts

Yo, kkad ir bijis šeit apspriedies par viņu, bet laikam iekonzervēts, arī esmu jautājis par šo, bet tā arī neviens nav atbildējis,laikam pārāk laba ka neviens nedalās, un šī ar reklamējas pa retam, karoče esmu redzējis viņu instgramā, ar tām pašām bildēm, ir no UKR, ilgi esmu šai rakstījis, bet tā arī nesanāca jo tad viņa nevar, tad man par vēlu, tad atkal neatbild, ja atbild kad jau esmu citai iespraudis, vienreiz sarunāju norunājām ka būšu konkrētā laikā, šī apstiprina, aizbraucu, zvanu neceļ, pēc 10 min atraksta ka šobrīd viņa nevarot lai pēc H uzzvanu, tā arī atmetu ar roku, un nepārzvanīju, vai feiks nu varbūt, jo neēsmu saticis. Lokāciju netālu no Centrālās Dz. Stacijas.

Link to post
Kira (20) 27167601
Ierakstīts
pirms 9 stundām, Andris102 teica:

Daudz pārādījušās ~20-22gadnieces ar šāda formāta aprakstu... nav kautkāds "piedāvājam doties vieglā peļņā" autobuss ieradies? 😅

Jā, pačekoju portālus ir gandrīz vai abu roku pirksti aizņemti šī vecuma grupas stirniņu sludekļi,20-23, lai tik brauc, lai ved vai velk, galvenai lai nav pret viņu gribu, jo vairāk jo labāk, vismaz tās veterānes nebūs jāapmeklē, ar tiem skābajiem ģīmjiem, praiss arī normāls.

Link to post
Imports pārdaugava
Ierakstīts
pirms 18 stundām, Džunkurs teica:

Ja Viktorija6 ir tā pati kuru domāju, tad tur vecums nevis 37, bet 63 vai jau 64. 😄

Varbūt ka arī 64, neēsmu bijis, bet kuņģi bildēs gan slēpj!

pirms mēneša bij pāris pa diviem hoteļiem imports, tā arī negāju pārbaudīt kā noskaidroju lokāciju, nevelk uz tādām vietām.

Link to post
Imports pārdaugava
Ierakstīts

Es zinu divas kas ir Pārdaugavā viena blakus Radissonam, es neēsmu bijis, Milfs itkā no Skandināvu tips Viktorija6 vecums 37 komunikācija Eng., kādu mēnesi reklamējas, otra Olesja 32 ir arī Tinderī man liekas ka vecums bija lielāks, pieņem PanPlaz, esmu bijis, milfs, ļoti kop sevi, sludeklīnraksta ka nenadolga v Rige, bet man liekas ka patstāvīgi dzīvo. Abas var atrast iekš gribuļa!

Link to post
Olesja 248761**
Ierakstīts

Biju, sludekļa bildēs nesaskatu nekādu līdzību kas sagaida, sarakstē atsūta savas, tetovētā man patika arī siskas veikals formas un izmēra šagī tips, ļoti sevi kop higiēna augstā līmenī, zelē normāli, augums labs sievišķīgs, āda tvirta, gadi kā iepriekš kolēga minēja 35+, man patika, sagaidīja kā vecu paziņu, kādreiz vēl ieskriešu, palika atmiņā, biju uz pusmaratonu.

Link to post
Alina ( Okijana ) 269000**
Ierakstīts
pirms 9 stundām, Musis77 teica:

Nu nezinu, man škiet ka Alina/Okijana/Lera ir viena un tā pati persona, kas operē ar 2 telefoniem - 26900059 un 28241919.

Pagājušo gad karantīnas laikā  zvanīju uz zienalga kuru nummuru, varēja tikt pie Okijankas un tad šogad zvanīju gada sākuma uz pirmo nummuru atbildēja dikti nelaipni, tā es izdēsu lai netraucētu cilvēku, pēc laika zvanīju uz otru nummuru tas atbildēja ar vairs ne tik laipni kā agrāk, tāpēc arī esmu licis mierā, cilvēku, patreiz netraucēju.

Ir redzēta dāma iepazīšanās portālā.

Link to post
On 2020.09.12. at 17:43, Agent87 said:

Domā izvarošanas sekas?🤔

Tur var traumas dabūt ne tikai no tiem, bordeļa turētāji ir arī bargās kundzes kuras kārtīgi pārmāca kā ir jāuzvedās ar klientu, jaunkundzēm, viena darbone savulaik stāstīja par Cīruhes prieka namu, turētājiem.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.