Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
pirms 23 minūtēm, xtris teica:

Jūsu domas - cik liela ir iespēja,ka viņu atcels no amata?  Šlesers,savlaik,atcēlās no amata muļķīgas intervijas rezultātā..

Ņemot vērā, ka pret viņu uz uzsākts kriminālprocess, iespēja ir diezgan liela.  Rosļikovam prātīgāk būtu viņu izmest no partijas. Vai arī pašai būtu jāatkāpjas, bet tam es baigi neticu, ka viņai prāta pietiks. 

Kojas
Ierakstīts
pirms 1 stundas, zherebets22 teica:

Noteikumus atradu pats. Tās ir stradiņu kojas, bet nav neviena vārda par uz laiku vai pavisam

Nu tad ņem šampi un končas, un ej pie komendantes sarunāt! Ja nav sarunājamas, tad piesoli, ka pats PG nāks kojās padzīvot.

Laika atskaite un piedāvājums....
Ierakstīts

Tās, kuras biznesā ir ilgāk, neliek taimeri. Viņas ieslēdz mūziku. Kā mūzika beidzas tā laiks ir pagājis. 
Ar fejām mēdz būt dažādi- paņēmi stundu, bet attapies uz ielas jau pēc 45 min. Dažām laiks sākas kā esi ienācis pa durvīm, bet viņas pamanās  paņemt priekšapmaksu un ieiet dušā uz kādām 10 min. 
Bet ir bijuši gadījumi, kad pie vienas dāmas tika pavadītas vismaz divas stundas. Un ne vienreiz vien. Bet tai dāmai patika tas, ko viņa dara. Viņa klientos nesaskatīja tikai naudas maku.

Tiesību atgūšana
Ierakstīts
pirms 10 stundām, ainis.alnis said:

Šķiet kad AlkoVadītājiem taisa asins analīzes kur pastirināti skatās kaut kādas aknu antivielas- kuras uzrāda cik tu bieži kod. Man paziņam uz gadu atņēma jo uz pohām veda meiteni uz lidostu. Kad atnāca pie daktera uztaisīja analīzes- viss slikti pagarināja vēl uz gadu un katru mēnesi vajadzēja analīzes nodot. Otru gadu viņš ne pilītes nedzēra lai tiktu atpakaļ pie tiesībām. @Katy_Katy fuj... braukšanu šmigā piekop? :(

Dirs kā Zariņa govs! 

Tiesību atgūšana
Ierakstīts
pirms 7 stundām, Zhuljix said:

Varbūt kādam (vai paziņam) ir bijusi pieredze ar pirmstermiņa veselības pārbaudes komisijām? Kur mazāk čakarē un vispār cik nopietni ņem priekšā dzērumā braukušos (analīzes, vai hvz kas vēl)?

CSDD lapā ir vesels saraksts ar variantiem. Sākumā bija doma tur pat Bauskas ielā CSDD telpās iet komisiju, bet netā par to kantori sliktu atsauksmju ir pietiekoši...

Otrs variants būtu Tvaika ielā, bet varbūt tur visus "by default" uzskata par neglābjamiem alkašiem?

Vienkārši negribās, lai kādas pastulbas un/vai neapmierinātas vecenes dēļ pieliek vēl gadu klāt :D

Ja esi bijis tik gudrs, ka par šmigu atņem tiesības, tad rēķinies, ka pirmajā csdd eksāmenā tevi ipis*s tikai tā!

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Eskortpakalpojumi, masāža

Ievietots 29.07.19 22:27 Lasīts 276 reizes.

BASIC PRICE INCLUDING: Bj with condom, soft kissing, massage,

normal sex, licking , cum on body and a nice relax massage :) :) and

much more!!!!

STRAPON , TOYS, LITE DOMINA, DERTY TALK, FISTING FOR

YOU- EXSTRA SERVICE!!!

2.8.9.6.3.7.5.0

HELGA (35) - belkasnaiper@gmail.com

https://www.gribu.lv/view.gribu?site=gribu&bn=gribu_eskortpakalpojumi&key=1564428444&first=19&last=38

https://www.gribu.lv/view.gribu?site=gribu&bn=gribu_eskortpakalpojumi&key=1564468946&last=19

Eskortpakalpojumi, masāža

Ievietots 30.07.19 09:42 Lasīts 133 reizes.

Palutini sevi ar relaksu 22.38.43.08....(šeit izdzēš sludinājumus, ja lasi tad nav izdzēsts).

Woman (41) - 937relax@inbox.lv

Fiktīva Darbavieta
Ierakstīts

Sveiki. Visu dzīvi domāju ka reali oficiāli nekur nestrādāšu, bet bet bet... Apstākļi piespieduši meklēt darbu, jo sanāca saskatries ar valsts iestādēm, tiesu sistēmu un tas, ka nestrādāju nu galīgi visu velk uz leju. Apzvanīju paziņas, bet tur palīdzību atrast nevaru. Domāju domāju un secināju, ka varbūt šeit kāds var palīdzēt. Meklēju fiktīvu darbu, algu man nevajag. Vajag vnk oficiālu darbavietu kadā uzņēmumā. Šoreiz reģistrēšanās kā pašnodarbinātajai nederēs. Varbūt kāds no šī foruma lasītājiem var mani pieņemt par apkopēju, sekretāri vai ko citu. Pilnīgi vienalga, bet lai uz papīra izskatās ka saņenu kādus 5-6 simtus. Nodokli kas jāmaksā darba devējam samaksāt pati, bet protams skaidrā un ķepā. Liet ir ļoti steidzama. Nelamājat mani par šādu lietu, bet nezinu kur lai meklēju šādu "darbavietu".

Teorētiski varētu ko izdomāt. PM ja ir nopietna interese.
Atkarība No Maukām
Ierakstīts

Bet latviski jau nesanāks visus tos vārdus pateikt ,ko Bella veltīja dažiem indivīdiem tāpēc krieviski, un tāpēc rupji

Ja Es arī te, man arī ur pāris personigi aizrādījumi , tāpēc savu mēlīti pielietoju citur

Vairāk gan izskatās, ka Tavam telefonam ir sava versija par Tevis rakstīto :D

P.S. Tev tel. num. ir tas pats?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.